Bruna sandaler

För några dagar sen köpta jag dessa fina sandaler på skobutiken här i Svensta, tänkte köpa såna här förrra sommaren också. Men eftersom att jag har så smal fot åker den fram när jag går, så att tårna sticker fram jätte mycket. Kan säga att det är super störigt! Men min mamma hittade lösningen, hon köpte ett slags halksydd när hon var i stan igår, man stoppar in det i skon för att foten inte ska åka fram. Det funkade superbra, så nu kan jag äntligen få använda snygga sandaler jag med! Kommer använda dem till allt i sommar, klänningar, kjolar och shorts. Jag funderar på att ha dem på min skolavslutning på kvällen. Tänkte ha en blommig lång klänning, dessa sandaler och snygga accessoarer till!



Min nya bikini

Har solat lite för mycket idag.. så att jag nästan blivit röd som en kräfta och typ fått solsting. Men härligt har det iallafall varit! Invigde min nya bikini från Gina idag, och det har blivit min nya favorit. Tycker det är riktigt fräscht med vit bikini och så är det fint med fransarna som hänger ner på överdelen.
 

Mors dag!

Mys dag ute i solen med gofika och trädgårds pyssel tillsammans med min fina mamma!



Eurovision vinnare 2012!

Jag ryser av hennes underbara låt och framträdande, Loreen var bara helt outstanding ikväll!



Grill kväll

Nu åker jag iväg på grillning och mys ute i solen tillsammans med mina fina vänner, ha en bra lördags kväll! Puss


Sommaren är här.

Känns så himla skönt att sommaren är, har legat och solat hela dagen och bara njutit av värmen mot kroppen. Men nu har jag pallrat mig upp och ska göra mig i ordning för ikväll blir det grill kväll och mys med tjejerna!
Bilden är sen förra året när jag och mamma var i Alanya, lite skillnad på solbrännan nu och då.. men den kommer nog om vädret fortsätter så här! :) 

Dagens

Hejsan allihopa! Har varit in till stan två dagar nu och kikat på lägenheter, igår med pappa och idag med mamma. Kan säga att lägenhet verkligen är påväg nu, en stor etta. Tyckte den var ännu finare när jag såg den idag så det blir nog riktigt bra! Kommer berätta mera när det är helt klart. Gick även runt lite på stan, så det var lite shopping idag igen.. haha kommer nog bli farligt för mig att flytta in till stan och ha så nära till alla butiker :)




Spets tröja från Lindex, shorts från Gina, skärp från second hand och converse från Shanghai. 


Fynd från secondhand

Glömde att visa upp mitt skärp som jag "köpte" på second hand butiken i svensta för någon dag sen när jag var där med Klaudia. Jag följde med henne för hon ville hitta ett par jeans som hon kunde göra om till snygga shorts (ni kan säkert få se resultatet på hennes blogg framöver, Klaudiaas.blogg.se) när hon hade betalat hittade jag det här snygga skärpet för endast en tia, fick det faktiskt gratis pågrund av att det var lite slitet. Men det gör ingenting tycker jag, gillar framförallt det snygga mönstret i skärpet. Kommer att använda det till höga shorts eller till klänningar i sommar.


Resan bokad!!!

När skolan slutat drar jag till Rhodos i två veckor, ska bli så himla underbart! ♥


Virkade plagg

När jag var i Shanghai köpte jag lite olika virkade plagg, ni kanske har sett en skymt av dem förut på bloggen.. men här kommer tydligare bilder. Den första är en blommig topp som räcker till naveln, tänker mig den med en bandeu topp inannför och shorts till. Den andra är en gul liten klänning, den kommer jag nog både använda som klänning riktigt varma dagar eller stoppa in lite slarvigt i ett par shorts så det blir mer som ett linne. Den tredje är min favorit, en söt virkad väst med långa fransar som passar till det mesta!

 


Summer feelings

Säger bara äntligen är sommaren här, och man kan få börja ha på sig somriga kläder! Ifall det ska bli så varmt som prognosen säger till slutet av veckan så åker shortsen helt klart på, har saknat dem såå mycket efter en allt för lång vinter. Men idag hade jag på mig en skjorta från Shanghai, jeans från Gina och mina Jeffrey campbell ♥



Usa bikini - twisted

Har nu beställt denna snygga bikini från madlady. Har länge velat haft den, både för att den är så fin och för att den inte har onödigt med band som ger fula vita sträck, leverans tiden var bara på några dagar också.. Wiho! :)


Me today

Hejsan alla fina läsare! Idag var det måndag igen, vilket betyder en ny vecka med chans till helt nya möjligheter.
Min dag har varit helt okej, började skolan med samling och vi kollade igenom ett bild spel från våra år tillsammans i klassen. Sen hade jag sy slöjd där jag håller på att sy ett par blommiga slappa byxor. Sedan hade jag även spanska nationella och efter lunch HK, där vi fick lära oss olika saker som vi speciellt har nytta av när vi flyttar själva. Så som hur man steker kött, gör sås, kokar sylt o.s.v. Men nu ska jag mysa, ta lite fika och njuta av att jag knappt har några läxor den här veckan. Puss hej!


Jeans skjorta från BikBok // Linne från Weekday // Halsduk från Rut m.fl // Skinnbyxor från Gina // Converse från Shanghai


Gårdagens

Jag fick en kommentar förut om jag skulle kunna lägga upp mer på outfits och min stil av kläder och så, ska försöka uppdatera mer om sånt för det är ju trots allt ett av mina allra största intressen! :)
Så här såg jag ut igår kväll när jag var på 55 års kalas..



Vit tröja från H&M, kjol från ellos, strumpbyxor från Rut m.fl, parkas från H&M, sjal från Shanghai och kängor Björn borg (fått av min fina mormor)


Födelsedagsfirande

Hejsan!
Igår kom jag hem ganska sent, för jag följde med på födelsedagsfirande för min farbrors tjej. Vi var på ett litet mysigt ställe som kallas Kroknäs där dem har en sommarstuga. Vi bjöds på väldigt god mat och tårta! Det var verkligen underbart väder på kvällen, så vi tog en promenad ute. Jag fick till riktigt fina bilder på naturen, älskar den svenska våren/sommaren. Synd bara att den tiden är alldelles för kort!
 





Neon rosa

Min mamma köpte dessa neon rosa shorts till mig på Gina i sundsvall, tycker dem är riktigt häftiga! Tänker mig dem till bruna ben i sommar, och matcha med svart, vit och höga klackar. Love colors ♥


Smycke tavla

Den här fina smycke tavlan har min mamma gjort till mig, tycker den blev riktigt snygg! Men jag ska fortsätta fylla på med lite mer smycken jag har, fast jag ska ha kvar lite plats för nya fina också. Har tyvärr ingen plats just nu för att sätta upp den, därför tänkte jag göra det när jag flyttar till egen lägenhet. Vad tycks?


Helg mys, med familjen



Lång helg!

Godmorgon! ♥
Jag hade ingen lust att skriva igår kväll, kom hem ganska sent och var trött efter en dag på skolan och sen besök på wargen. Det verkade iallafall väldigt bra där, det var en kvinna som visade mig runt och svarade på frågor som jag hade. Haha det var lite pinsamt när hon bara följ med här, vi gick in i ett klassrum som jag trodde var tomt.. men där var det en klass som satt och jobbade. Hon presenterade mig och sa att den här tjejen har sökt hit till hösten, alla kollade på mig. Men inte nog med det, kände även några i den klassen! Fast jajja man ska väl inte vara blyg?!

Idag händer inte så mycket, man vill ju bara gå och lägga sig när man ser vädret ute. Men får väl ta itu med lite saker här hemma, plugga lite och städa kanske? hörs inte så speciellt roligt, men det måste ju göras så lika bra att göra det när det ändå inte är fint väder.



Update, 16 maj

Hejsan alla finisar!
Har precis kommit hem en sväng, så jag slänger in en snabb uppdatering. Ska bara hämta lite grejor och så för efter lunch ska jag dra in till stan på besök på Wargen. Ska se hur det är där eftersom jag nog ska börja där till hösten, och en lärare ska visa mig lite runt och så.
Så vi hörs nog när jag kommer hem ikväll, puss hej! ♥


Fynd från six

Köpte dessa fina örhängen förut för endast 10 kronor styck, tycker att dem är riktigt fina allihopa. Tänkte matcha varje örhänge till passande stil, några kommer jag nog mest bara att använda i sommar. Men håll utkik på "dagens outfit" bilder, så är dem säkert med där framöver.


Fit me- maybelline

Igår så köpte jag lite smink, blev en foundation och puder av märket fit me. Jag har väl blivit påverkad av alla reklamer som säger att de är så bra. Men nu på eftermiddagen prövade jag de, och det vart faktiskt riktigt snyggt resultat!


Byxdress

Har dragit på mig byxdressen som jag köpte idag, och myser i soffan med godis och en bra film! Men nu ska jag pallra mig upp och borsta tänderna, och sen blir det godnatt för min del ♥




Life changes

Hejsan, igår hade jag en mysig dag tillsammans med Victoria, vi var på stan hade innebandy träning o.s.v, resten av kvällen vet jag inte riktigt vad jag ska säga om, men det blev inte riktigt som det var tänkt kan jag säga iallafall.. Idag har jag varit på stan och shoppat lite, sen gick jag till Maria. Vi kollade på bilder, så bjöd hon på god middag och jag fick äntligen mina lång klänningar från Shanghai. Riktigt fina! Blev att jag stannade och sover i stan inatt oxå, sen imorgon är det träning igen. Men ha en trevlig Lördag kväll allihopa! Puss ♥





Från Peking

Skulle så gärna vilja resa till Peking någon gång, för efter att Maria berättat hur det var och efter att jag sett alla fina bilder blir jag lite avundsjuk. Önskar att vi också kunnat åkt dit, men eftersom vi bara var i Shanghai och hälsade på i en vecka så hann vi inte det pågrund av lång resetid. Men nu bjuder jag på några härliga bilder från Marias resa till Peking!


tiden rinner iväg...

Hejsan allihopa! Har inte haft så mycket tid till att blogga på ett tag. Tiden går så fort och det är så mycket som ska göras. I helgen kommer jag inte heller uppdatera så mycket, eftersom efter skolan idag drar jag och Victoria in till stan. Vi ska på innebandy uttagning ikväll och så ska vi sova i hennes systers lägenhet. Imorgon funderar jag på att gå lite på stan och kanske hälsa på Maria som nyss kommit hem efter att varit och hälsat på Micke i Shanghai. Så vi hörs nog imorgon kväll! Puss ♥



Dagens




Tröjan är Jens gamla vintage, som jag sytt om till ett linne // Shortsen var förut långa jeans, klippte av dem och pimpade med nitar // Strumpbyxorna är från Shanghai // Skorna från Jeffrey campbell // Skinn jacka från Topshop // Rayban imitationer från Turkiet.


Leap year

Har nyss kollat klart på en väldigt mysig romantisk komedi, som utspelade sig i ett vackert Irland. Skön avslutning på denna helg! Puss och godnatt ♥


Gammalt blir till nytt

Här kommer en del av kläderna som jag och momma sydde om igår. Linnet var från början en gammal tröja till Jens, så jag klipte av ärmarna och sydde in den så att den vart min storlek. Shortsen var ju som sagt ett par lång byxor förut som jag klippte av och pimpade med lite nitar. Jag vart riktigt nöjd!
 

Fruktsallad x2

Hej hej allihopa! Idag har jag haft en mysig dag tillsammans med min bästaste momma. Vi har sytt om kläder, jag har klippt av ett par byxor till shorts och pimpat dem med nitar. Passar på att göra sånt när det är så kallt och trist väder. Tänkte visa resultaten av kläderna senare här på bloggen..
Nu ikväll ska jag börja skriva lite på en svenska uppsats som egentligen skulle varit klar i Torsdags, men först ska jag och mamma mumsa på en varsin skål med fruktsallad och vanilj kesella. Ha en mysig Lördags kväll ♥


Shopping lista

Någon av dessa snyggingar från Ginatricot ligger högst upp på min shopping lista just nu, jag har dem vita shortsen till vänster sen förut. Så nu skulle jag gärna vilja ha dem under, i färg och nitar. Har även kommit in lite nya modeller på hemsidan. Riktigt snygga!



Jag är även ute efter den perfekta ärmlösa skjortan, tycker dessa från Monki är riktigt snygga!

Sen vill jag ha ett par riktigt färgstarka jeans shorts i sommar (köpte förut ett par på Ginatricot, men dem åkte tillbaks eftersom jag tyckte dem var för ljusa) Det passar tillsammans med en vit virkad eller stickad topp, men också riktigt snyggt med en enkel skjorta till.


Dagens



Klänning och kofta från H&M, Skinnjacka från Topshop, Strumpbyxor från Rut m.fl och skor från Jeffrey campbell.


Gymnasie val

Har varit klar med vad jag ska gå för gymnasie linje och skola länge nu, medans andra varit så osäker på vad dem vill. Men så ikväll några timmar innan det är försent att ändra, kommer jag på att jag kanske ska gå samhälle här på fjällgymnasiet istället. Så nu i flera timmar har jag vägt för och nackdelar, pratat med några kompisar och min bror. Känns bra att tänkt efter riktigt, men det blir ändå stan och Wargen. Kommer nog bli bra, känns skönt att få flytta till egen lägenhet, få ta eget ansvar och lära känna nya människor. Livet består av en massa val, både stora och små. Det gäller bara att följa sitt eget hjärta!


Gult är inte fult,

Har letat efter en skön och enkel långklänning för varma sommar dagar, så när jag hittade den här solgula på H&M för endast 49 kr vart jag riktigt glad. Tänker mig den tillsammans med låga converse eller sandaler och lite roliga accessoarer, gärna som går i brunt eller vitt. För jag tycker gult, vitt och brunt är så fina färger att matcha med varandra!
 


Valborg

Hejsan!
Jag trodde inte jag skulle få en så värst rolig Valborg, hade inte planerat något speciellt och så. Skulle bara stanna hemma i tråkiga Svenstavik, men det vart en riktigt bra kväll ändå! Jag, Sanna och Pernilla hade en mysig middag tillsammans hos mig. Sen fortsatte kvällen, vi var med några till och ja det vart helt enkelt en riktigt trevlig kväll. Idag händer inte så mycket, ska göra lite läxor som jag ligger efter med och sen ska jag njuta av det fina vädret. Puss på er!






Om mig:
Mitt namn är Matilda Nilsson, och jag bor i en by som ligger utanför Östersund. Jag är femton år, och i min blogg kommer ni kunna följa min vardag och mitt liv.
  • Till bloggens startsida
  • Om

    Min profilbild

    RSS 2.0