Alanya 2008

Har hunnit varit till Alanya några gånger till efter 2008, vet faktiskt inte ens hur många jag varit där men det här var enda gången jag åkt med momma och moffa. Jag gillar det stället för det finns lite av varje där, både vacker natur, värme, bad, shopping och så är det full fart på kvällarna/nätterna!Kanarieöarna 2007

Kanarieöarna var den första utlandssemestern som det bara var pappa och jag, och det finns inte så mycket mer att säga än att vi hade en väldigt mysig vecka tillsammans. Med mycket sol, bad och god mat!


Det här kortet är taget från våran balkong utöver vårat pool område.


Kalifornien- San francisco 2005

Jag kom på att pappa hade bilder på sin dator från Usa resan. Det var jag, pappa och Maria som åkte dit i två veckor, för att hälsa på min bror Micke som bodde där ett år. Det var en super rolig och annorlunda resa, där vi bland annat åkte runt på världens krokigaste gata, besökte det kända fängelset Alcatraz, åkte över Golden gate bron och kollade på reedwood träd, som är världens största träd sort. Och medans vi var där så fyllde jag nio år! Jag skulle så gärna vilja åka tillbaka till Kalifornien någon fler gång, för det finns mycket som jag missade att göra, fast vi var där i två veckor. Och så har jag ju blivit mycke äldre, så jag gillar att göra andra saker än jag gjorde då!


Bästa vänner!


Här är lite galna bilder från våran kväll.


Ett års firande

Hejsan, har inte haft tid att blogga på nån dag. För igår spelade jag innebandymatcher i stan hela dagen, och sen igår kväll kom mina fina flickor till mig. Vi firade att det var ett år sen vi började umgås alla fyra, kan egentligen inte fatta att jag bara känt Maya och Moa ett år. Det känns som att vi varit vänner hela livet! Vi hade iallfall en super rolig och mysig kväll/natt tillsammans med god mat, fotografering och en massa skratt! Puss


Fredags mys !

Ikväll är det bara jag och mamma hemma, för Jens är i stan med kompisar och Johan är på Vemdalsskalet över helgen med gamla vänner. Så nu ska vi bara myysa i soffan med massa tända ljus, godis och en bra film! Puss


Kreta 2006

Har suttit och kollat på gamla foton, och är väldigt glad över att jag fått rest så mycket under mina femton år. För det finns hur många spännade, vackra och härliga länder och platser som helst! Och om jag har tid och råd när jag är vuxen så kommer jag vilja resa till en massa fler länder, och kanske till och med flytta till något annat land! Kommer att visa lite bilder från mina olika resor, i några inlägg framöver. 
Sen jag var i Usa 2005, innan dess har jag bara bilder i fotoalbum. Så det kommer jag inte visa några bilder ifrån, men jag minns ändå inte så mycket av dem resorna eftersom jag var ganska liten.

Om mig:
Mitt namn är Matilda Nilsson, och jag bor i en by som ligger utanför Östersund. Jag är femton år, och i min blogg kommer ni kunna följa min vardag och mitt liv.
  • Till bloggens startsida
  • Om

    Min profilbild

    RSS 2.0