Underbara kvällar

Nu lite bilder från alla ute kvällarna i Playa del Ingles. Denna resa har varit mitt livs bästa, endast en veckan men hann med så sjukt mycket på denna! Puss på er bästa tjejer 💗









Mysiga eftermiddagar

Dom där mysiga stunderna mellan dagarna i solen och party kvällarna. Shopping, middag och balkong häng i skymningen.






Soliga dagar

Lite bilder från alla härliga dagar på Gran Canaria.












Gran Canaria

Har haft en underbar resa tillsammans med fina vänner. Resan har varit så händelserik att jag knappt vet vart jag ska börja.. Den har iallafall framförallt erbjudit massa sol, bad, god mat, dans, drinkar och skratt. Kommer visa bilder från resan allt eftersom.



Påsk middag

En riktigt mysig påsk middag hos Momma och Moffa, men nu ska jag hem och packa ner allt i resväskan. Bara några timmar kvar nu!


Packar för fullt

Jag är i full gång med packningen, kan knappt fatta att vi åker till Trondheim inatt och sedan vidare till Gran Canaria imorgon! Ska bli så underbart att komma till sol & värme tillsammans med ett gäng härliga brudar!


4 dagar kvar

En rätt seg dag har det varit med fyra lektioner och en massa hål här och där. Men nu är det endast två skoldagar kvar innan påsklovet och mindre än fyra dagar kvar tills vi drar till Spanien. Wiie ska bli så underbart!

Linda arton år!

Ikväll firar vi bästa Linda som fyller arton! 



Fullt upp!

Började denna vecka med att jobba på café, för att lära mig allting inför sommaren. Det kändes bra och passar verkligen mig! Annars har det varit plugg och ännu mer plugg.. Men nu börjar alla prov, redovisningar, inlämningar o.s.v vara klara. Känns så otroligt skönt! Ikväll var jag och Linda på pilates, nu sitter jag och myser i soffan med gott fika och en stor kopp te.

Hemmagjord granola

Idag så har jag övningskört och sedan bara pluggat och pluggat resten av dagen. Ikväll har jag gjort en egen granola, den blev faktiskt riktigt god! Kollade ett recept men ändrade lite och improviserade.
Min granola bestod av:
1 dl havregryn, 1/2 dl vetemjöl, 1 msk honung, 1 tsk vaniljsocker, 1 msk kakao, 20 g smält smör. Det blandas ihop och sprids ut på en plåt, bakas i ugnen 15 min på 180 grader. När det svalnat blandas med naturella mandlar & hasselnötter och kokos flingor. Förvara i lufttät burk. Servera gärna med bär/frukt och yoghurt/fil.

Myskväll

En riktig myskväll med fina tjejer! Fikade massa gott som kokos-kladdkaka, grädde, hallon & mango, hallon mazarin och mörkchoklad. Kollat på lets dance och pratat om allt från himmel till jord. 

Bästa dagen i veckan

En trevlig dag har det varit! Slutade tidigt och gick ner på stan med Linda, vi gick runt och kikade i affärer och köpte sedan med oss en varsin kaffe och satt oss i badhusparken. När hon åkte hem mötte jag upp Moa, vi köpte med glass och satt oss i solen och pratade om allt som hänt sedan sist. Gick runt ett tag till på stan och mötte sedan upp Klara, följde med henne hem. Så nu ska vi äta fajitas och ikväll blir det myskväll med henne och Emmie.




Blueberry muffin

Har fått ett nytt favorit te, blueberry muffin. Den har en god fyllig smak av blåbär. 

Never give up

Den här dagen började inte så bra.. super trött efter för lite sömn. Jag stressade till skolan, där våran barntidnings redaktion inte hade koll på vad vi skulle göra. Men dagen blev bättre, efter att ha klarat av spanska muntliga provet med B som resultat vände det. Blev nästan klar med mina artiklar i barntidningen och efter skolan körde jag och Linda ett skönt pass på gymmet. Lagade en god middag och nu väntar jag på att top model ska börja! 
Lånade bilden från Lindas blogg, älskar dig min sköna! 💗

Middags bjudning, plugg & pilates

Efter skolan idag följde jag med Linda hem, hon bjöd på hennes vegetariska burritos. Väldigt gott var det! Vi pluggade sedan spanska och matte, Ida kom också dit en stund för att jobba spanska med oss. Vi har en hektisk vecka nu med mycket prov och redovisningar, men så skönt det kommer vara när allt är klart! Sedan gick vi på pilates. Nu har jag äntligen satt mig i soffan, för att äta kvälls fika och kolla på finalen av mästerkocken. 



Om mig:
Mitt namn är Matilda Nilsson, och jag bor i en by som ligger utanför Östersund. Jag är femton år, och i min blogg kommer ni kunna följa min vardag och mitt liv.
  • Till bloggens startsida
  • Om

    Min profilbild

    RSS 2.0