Sandaler med kilklack

Köpte dessa sandaler med kilklack i Söndags på Lindex, eftersom att det var halva rea priset kostade de endast 60 kr styck. Har varit ute efter ett par enkla sandaler med kilklack typ hela sommaren, och så var det ju ett plus att de var så billiga! De aprikosa följer med till Italien, och kommer vara riktigt fina till kjol, klänning och mina vita volang shorts.
 

Febrig tjej.

Hejsan allihopa! Jag mår inge vidare alls idag, redan igår kväll började jag få feber och inatt blev det bara värre, sen när jag vaknade upp imorse hade jag både feber, ont i halsen och en väldig huvudvärk. Så idag har jag bara legat i soffan hela dagen i min pösiga byxdress, kollat på film, käkat kladdkaka med glass och bär, och klickat hem lite saker från min Ipad på chicy.se. Sen är jag även med i en budgivningen på tradera. Man måste ju få unna sig lite shopping när man mår så här dåligt!
 
Förresten jag hoppas veerkligen att jag är frisk tills imorgon kväll, för på natten då börjar våran resa till Toscana. Sen på Fredag gifter sig min bror!! Jag måste bara bli bra, håll gärna tummarna för mig att jag blir det ♥
 

Rhodos vackra natur!


Blommig blus med skinnkrage.

 Köpte även denna blommiga blus på rea i Stockholm, för endast 49 kr på H&M. Blusen har som ni ser en liten skinnkrage. En detalj som gör att den passar perfekt till mina skinnbyxor i höst.

Rea blir till höstfynd.

När jag var i Stockholm så letade jag runt på sommar rean efter sånt som jag även kan använda i höst, och här är de första plaggen. En vinröd tunika för 49 kr från Gina, och ett par svart & vit mönstrade leggings för 99 kr från Ohio.

Fredagens dags outfit

 
Svart klänning och jeansjacka från H&M, skärp från second hand och skor från crispin.

En helg att minnas.

Har nu kommit hem efter en sjukt rolig helg i Östersund, och yran. Helgen har jag tillbringat tillsammans med mina fina vänner, och det har blivit en massa skratt och dans till riktigt bra musik. Jag har äntligen fått lyssna på min favorit Melissa och dansat loss till Rebecca och Fiona. Men idag mår jag inte så värst för jag är trött och så, men det är sånt man får ta efter yran. Denna helg kommer verkligen vara något att minnas tillbaka till!
 
 
 
 

Yran 2012!

Hejsan! Just nu håller jag på och packar för fullt och fixar mig, eftersom jag snart drar in till Östersund och blir där över helgen. Kommer säkert att bli grymt roligt med yran, det är ju trots allt typ det enda stora som händer i Östersund! Får se om jag kan blogga där, annars hörs vi när jag kommer hem! Puss ♥
 
 

Grillning och jordgubbs & rabarberpaj


Ten points shoes

 
Köpte dessa snygga högklackade sandaler inne på Crispin i Stockholm, skorna är av märket ten points!

Militärjacka

 
Köpte denna militärjacka när jag var i Stockholm inne på Zara.

Photography

Igår kväll så var jag och min mamma ute och fotade lite på hoverbergs toppen. Det blev både natur bilder och lite olika outfits på mig, med kläder som jag köpt när jag var i Stockholm. Här kommer lite på den vackra naturen här i Jämtland!
 

21 juli

Hej!
Efter ännu en dag i Stockholms stad känner jag mig helt slut, har skavsår på båda fötterna och ont i axlarna! Men men.. det har varit riktigt roligt. Idag har jag endast köpt ett par skor till Italien resan. Fast jag har hittat hur mycket fint som helst, men det var mest höst kläder och känner mig inte riktigt så pepp på att börja handla det redan. Förutom att gå i affärer så har jag varit med Micke, Heidi och deras kompisar från Australien som var på besök. Vi köpte med oss lunch och satte oss och solade vid normalm. Har varit riktigt soligt och varmt här i Stockholm idag. När jag kom tillbaka till Mikaela hade dem dukat upp till taco buffe, och nu är det mys i soffan! Sedan imorgon bär det av hemmåt till Svenstavik igen. Puss hej ♥
 
Här är två bilder från Mickes fina lägenhet, den första på "mitt lilla" gästrum, och den andra mot vardagsrummet.

En dag i Stockholm

Hejsan allihopa! Har haft en riktigt trevlig dag i huvudstaden, imorse tog jag pendel tåget från Mikaela in till centrum. Framme där promenerade jag till min brors jobb, vi tog en fika tillsammans och sedan har jag sprungit runt i affärer hela dagen lång. Möte sedan upp min bror igen, vi handlade på oss en massa godsaker och drog hem till honom och dukade upp till en riktig sommar buffe. Nu sitter jag och tar det lugnt på balkongen, och kollar utöver Stockholm. Det är riktigt fin utsikt från lägenhet eftersom den ligger på högsta våningen, och ja hela lägenheten är riktigt fin! Har tagit lite bilder, men kan inte ladda upp dem nu så det får ni se sen. Ha nu en riktigt mysig kväll, Puss!
 

Gårdagens

 
Svart virkat linne från Gina, vita volang shorts från Zara, läder och frans väska från Bershka, ring från Rhodos, armband från kappahl och bruna sandaler från skobutiken.

Dagens middag

Har nyss ätit en väldigt god middag som bestod av pasta med kyckling, svamp och sockerärtor i en krämig röra och sallad. Nu blir det snart jordgubbar och glass till dessert, Mums!
 

Mysig dag med Mikaela!

Hejsan, kom fram i Stockholm sent igår kväll efter många timmar på en buss. Annelie och Mikaela kom och hämtade upp mig på centralen. Sen idag har jag och Mikaela haft en riktigt mysig dag tillsammans! Det var ett tag sen vi träffades så däför hade vi mycket saker att berätta för varandra, jag som varit på Rhodos i två veckor och hon som varit bortrest i tre veckor i Tyskland och Holland. Vi har även varit och fotat lite i det vackra vädret som varit i Stockholm idag!
 

Packar för fullt!

Springer runt och packar ner saker i resväskan, eftersom jag lite spontant bokade en resa till huvudstaden. Åker imorgon mitt på dagen och ska hälsa på min kusin och hennes familj. Ska även hälsa på hos min bror i hans nya lägenhet och sova över där en natt. Kommer bli riktigt mysigt!
 

Fjäder sandaler

Idag så köpte jag dessa söta sandaler här i Svensta på skobutiken, de följer helt klart med i packningen till Italien ♥
 

Lindos


15 juli

Har varit ute på en löp runda i nästan en timme, det händer ju inte precis varje dag men riktigt skönt var det! Vädret var också riktigt härligt just då iallafall, man vet ju aldrig för det regnar ju och är soligt om vart annat. Förresten idag är det exakt en månad sen jag gick ut nian, och även exakt en månad tills jag får tillträde till min egen lägenhet! Men nu ska jag ta mig lite fika och hoppa in i duschen. Ha en fortsatt trevlig Söndag allihopa! Puss
 

Andra veckan

Här kommer bilder på andra veckans outfits, och den sista bilden är ifrån hemresan!
 

Strålande affärer!

Idag har jag åter igen stått och sålt mina produkter på torget här i Svensta, tycker det är ett roligt sommarjobb och framförallt så går det väldigt bra! Idag kom även en kille från LT och intervjuade mig och tog kort.. så snart kanske det även blir ett repotage i tidningen.
 
 

Sommar dessert!

Idag åt vi middag hos momma och moffa, och till efterrätt blev det jordgubbar med glass och grädde. Så enkelt, men så otroligt gott! Jag ♥ jordgubbar
 
 
 

Första veckan

Jag har inte hunnit visa så mycket bilder från Rhodos resan än, men här kommer iallafall lite med hela första veckans outfits. Alla bilder blev ju inte så jätte lyckade, men det bjuder jag på. Kommer visa andra veckan med sen, men det blir så många bilder på en gång ;)
 

Toscana

Har haft en riktigt trevlig kväll hos Maria, och vi har framförallt planerat och kollat på underbara bilder från Toscana, på vingården fattoria del colle. Tror verkligen att den resan kommer bli en upplevelse utöver det vanliga, och ett underbart bröllop för min bror i vackra norra Italien. Packningen kommer bli lätta kläder eftersom vädret i Toscana ligger på över 40 grader i augusti, men som tur är finns det en stor pool på gården. Idag har jag även köpt lite till klädseln för bröllopet. 
 

Från Zara

När jag var på Zara i Rhodos köpte jag ett par söta vita volang shorts och en militärgrön tröja med nitar och en i spets med tryck, jag gillar tröjor som är som t-tröjor fast med "avklippta" armar.
 

Lite från Rhodos

Såna här dagar längtar jag bara tillbaks till underbara Rhodos!
 

Sommar entrepenör

Hejsan, jag har ganska så fullt upp just nu med mitt sommarjobb så därför hinner jag inte med och blogga så mycket. Jag har försäljning på både bullar, tunnbröd och hjortronsylt som jag gör själv. Så nu ska jag skynda mig iväg om typ fem minuter, för då ska jag och Elisabet in till stan och baka mer tunnbröd, för det jag gjorde förut tog slut på bara några timmar. Jag trodde inte att det skulle gå så här bra direkt, och så är det så himla roligt! Så vi hörs sen, puss hej.
 

magkorta toppar

Något som jag bara verkligen älskar inom mode världen denna sommar är "magkorta" toppar, eller så kallade bustier. Jag har samlat på mig ganska många redan, så jag tänkte visa upp dem tillsammans. De som ligger längst bak har jag haft ett tag, den svarta och blå blommiga är från Gina, den till höger med små jordgubbar är från H&M och den som är i jeans och virkat köpte jag i Alanya förra sommaren. Den som är i neon färger med blommer köpte jag däremot alldelles innan jag åkte till Rhodos och den mintgröna köpte min mamma till mig idag när hon var in till stan med en kompis, även dem två från Gina. Matchar dessa skönheter framförallt med höga shorts, men även några av dem till min vita plisserade kjol och enkla svarta kjol.
 

Louis Vuitton

När jag var i Rhodos hittade jag denna fina spegel och necessärer i olika storlekar i märket Louis Vuitton för endast 150 kronor, det är ju såklart inte äkta men riktigt fina ändå och prisvärda! Sen är det extra roligt eftersom jag har två väskor av samma märke, en som jag köpte senast när jag var i Alanya och en som jag fick av min bror från Shanghai i skolavslutnings present.
 
 

Shopping i Rhodos stad

 
Här kommer lite bilder från min och mammas alla shopping rundor i Rhodos stad. Det fanns jätte många fina butiker där, skulle kunnat handla ihjäl mig haha.. men de butiker jag handlade mest på var Zara som även finns här i Sveige, iallafall i Stockholm. Sen handlade jag på en butik som hette Bershka, där fanns det superfina kläder som inte var så dyra. Jag tyckte den affären påminde lite om Gina här hemma, men då känns det roligt eftersom inte andra här hemma har likadanna kläder som mig och även att se en helt ny butik.
 
Jag kommer visa närmare bilder på det jag köpt också sen, men det tar lite tid att få till bra kort.

Hemma igen!

Hejsan alla fina läsare! Har inte updaterat på över två veckor nu, men det beror på att jag varit bortrest till Rhodos och kom hem inatt. Har haft två riktigt underbara veckor med en massa shopping, god mat, härliga ute kvällar och självklart en massa sol & bad. Tycker det var trist att lämna den underbara staden och komma hem till kalla Sverige, men det är ändå roligt att komma hem till min älskade pappa, och såklart att få träffa mina kompisar!
 
Kommer berätta mer om resan eftersom och visa en massa bilder, vi har tagit runt tusen stycken så det finns lite att bjuda på ;) men nu ska jag ta och packa upp resväskan och fota lite de jag införskaffat i Rhodos. Puss! ♥
 

Om mig:
Mitt namn är Matilda Nilsson, och jag bor i en by som ligger utanför Östersund. Jag är femton år, och i min blogg kommer ni kunna följa min vardag och mitt liv.
  • Till bloggens startsida
  • Om

    Min profilbild

    RSS 2.0