Ny träningströja

Hej! i torsdags efter skolan gick jag en stund på stan tillsammans med Ida och hennes syster Sara. Både jag och Ida köpte en långärmad träningströja, tyckte det var roligt med en knallig färg så fick bli denna från Ginatricot. Invigde den igår på träningsläran, då vi hade ett styrkepass med egen kroppsvikt. Verkligen bra och effektiv träning, som gav mig mycket träningsvärk idag!
 

En månad kvar

Idag är det ju endast en månad kvar till jul. Börjar faktiskt känna jul stämning.. har fikat saffrans bullar och pepparkakor idag, och lyssnat på julmusik medans vi pysslat och bakat saffrans skorpor. Tycker så mycket om den här tiden innan jul, mys stämningen är på topp!



Glöggmys

Har haft en bra dag tillsammans med min finaste mamma! Vad vore jag utan dig, du finns där för mig i alla lägen. De dagar allt känns hopplöst, får du mig alltid till att fortsätta kämpa. Du är guld värd älskade mamma ♥
Dagen avslutade vi med tidigt glöggmys och film!
 
 
 

Never give up

Hej! Gårdagens kväll tillbringade jag tillsammans med Ida och Linda, och vi hade det väldigt mysigt! Kollade på tv, åt godsaker, drack te och pratade om livet. Idag fick vi sluta tidigare, eller ja.. "eget arbete"men jag gick ner på stan och mötte upp pappa. Vi fikade på törners och sedan hade jag utvecklingssamtal, vilket gick bra. Nu sitter jag i soffan mätt och belåten efter en god middag. Har även äntligen skrivit klart en svenska uppsats som borde varit inskickad, så ska ta och göra det nu! Men ha en bra kväll allihopa, puss 💕





Tidigt julmys

Har haft en bra dag trots att jag gått runt och frusit, haft huvudvärk och snorat. Hoppas jag inte håller på att bli sjuk, vill inte missa något i skolan nu! Vi fick sluta lite tidigare idag, så jag och Klara gick hem till mitt tillfälliga hem. Hade en mysig eftermiddag med tidigt julfika (lussebullar och pepparkakor), tända ljus, julmusik och mys med min fina vän. Men vi var även ganska produktiva, jag fick nästan en svenska uppsats färdig skriven! Just nu sitter jag för mig själv med en kopp te, frukt och kollar på fotboll.


I fredags

I fredags slutade jag skolan tidigt vilket var skönt, tur också eftersom jag skulle iväg till JB för att få håret fixat av min vän Klaudia. Toppade bara några centimeter men det räckte för att få det mycket fräschare, Klaudia lockade även mitt hår. Tänkte det kunde vara fint till kvällen när det skulle bli festligheter, men efter att varit ute i snö/regn så var det inte så fint längre.. Åt middag och fixade mig tillsammans med Ida. Hade sedan en rolig förfest hos Linda. Na-festen däremot blev en besvikelse, polisen stoppade festen redan innan klockan slagit tolv. 



Helgen som varit

Hej! Såg nu att klockan är mycket så måste iväg till skolan, har iallafall haft en bra helg! I fredags var jag på sa-fest, var i Bringåsen till tre och hade det roligt. Fast ärligt så hade jag nästan ännu roligare på förfesten med min sköna klass. Resten av helgen har jag mest tagit det lugnt hemma i Svensta, och igår firade vi farsdag. Rolig och mysig helg!



Farsdag

Idag firade vi först moffa och Johan på farsdag med middag. Sedan åkte jag vidare till pappa, med present, blommor och maräng tårta. Trevligare Söndag!





Vardags lyx

Hej! Har flyttat för den här veckan så där av den dåliga uppdateringen. För mitt badrum håller på att renoveras, bor därför hos Maria. Skönt att endast ha ett par minuter till skolan. Just nu myser vi framför hela Sverige bakar, med ett stort frukt fat och te. 



Halloween firande

Tog tyvärr inga bilder senare av kvällen igår, men här kommer några från festen i Odensala.




Festligheter

Igår började vi kvällen hos Ida med god middag, vi fixade tacos och Ida hade bakat tårta eftersom Sanna fyllde år igår. Kvällen fortsatte med maskerad fest i Odensala och senare på kvällen begav vi oss in till stan och fortsatte festligheterna, hade som sagt en bra kväll med roligt sällskap. 
 
 

Halloween utklädnader

Hade en rolig kväll igår, med Halloween firande och maskerad fest. Visar mer bilder från kvällen sen. Bjuder först på bilder från min och brudarnas utklädnader igår. 






Halloween planer

Började den här dagen med frukost och mys i soffan. Men nu ska jag packa och fixa mig, för åker in till stan om nån timme. Ska handla lite saker på stan till min utklädnad och sedan klockan tre ska tjejerna träffas hos Ida, ska fixa oss inför kvällen och äta god middag tillsammans. Ikväll är det Halloween fest, kommer nog bli riktigt roligt tror jag. Vad jag ska klä ut mig till får ni se sen, kommer nog ta en hel del bilder som jag kan visa.
 

Om mig:
Mitt namn är Matilda Nilsson, och jag bor i en by som ligger utanför Östersund. Jag är femton år, och i min blogg kommer ni kunna följa min vardag och mitt liv.
  • Till bloggens startsida
  • Om

    Min profilbild

    RSS 2.0