Från Hollister

Idag kom äntligen kläderna som jag beställde för någon vecka sedan, började bli lite orolig att de inte skulle komma. Men eftersom jag beställde kläderna från Usa, så får man nog räkna med att det kan ta längre tid en vad som står när man beställer. Allt passade iallafall bra och jag blev väldigt nöjd!
 

 

Höstlov

Denna dag har varit en riktig hemma mys dag, har legat i soffan och gosat med Molle. Får passa på när jag är hemma i Svensta. Sedan till lunch gräddade jag våfflor, och till dem hade jag självklart en massa hjortronsylt och grädde. Mums!


Bra helg!

Är på väg hem efter en bra helg i Stockholm. Jag och pappa har bott hos min bror och hans fru, vilket har varit väldigt trevligt! Igår åkte jag till Mikaela, var väldigt roligt att få träffa henne och vi hade mycket att berätta för varandra. Så åt middag och hade myskväll med henne och Anneli, synd bara att jag inte hann träffa Erika. Har också sprungit runt i affärer och shoppat en del. Har äntligen hittat en vinterjacka, kan visa bättre bilder på den när jag kommer hem. Puss hej!




Söndag i huvudstaden

Har nyss ätit en underbart god Söndags frukost, nu ska jag fixa mig och sen gå ner på stan. Ska gå i affärer och träffa min kusin, var så länge sen sist så ska bli super roligt! 



Vardags lyx

Imorse när klockan ringde ville jag bara dra täcket över huvudet, men pallrade mig iväg på skolan och gjorde ett omprov i spanskan och det gick faktiskt bra! Efter skolan gick jag och Ida på stan och kollade runt på lite saker inför Haloween. Vi hann också med en mysig fika pause på Törners.




Myskväll

Hade en mysig kväll igår hos Ida, kollade idol och åt en massa gott. På natten gick jag och Klara hem till henne och så sov jag över där. Imorse åt vi god frukost, och sedan hämtade mamma upp mig och vi åkte iväg och köpte en säng till lägenheten. 
 
Lånar denna bild från Idas blogg!


Fredag!

Åh så skönt med Fredag!! Denna vecka har varit rätt jobbig med prov och så, men även rolig eftersom mina vänner äntligen kommit hem från Frankrike. Har saknat dem väldigt mycket, så blir trevligt ikväll med idol och mys hos Ida med Klara och Sanna. Idag till middag gjorde jag egen pizza, fast fuskade lite med att ha pizza kit men den blev iallafall supergod!
 
 
 

Tjejmys

Igår efter skolan var jag till tandläkaren för första gången på typ tre år, men hade inga hål så det var skönt! Efter det skyndade jag mig till Martina, där det var middag med gamla tjejgänget från Svensta. Vi åt tacos, choklad mousse med hallon och hade det väldigt trevligt!





Söndag

Vilken underbar höstdag det är idag, hade sovmorgon och mys i soffan med god Söndags frukost. Senare gav jag mig ut på en skön springtur. Har precis  varit ute och fotat min hund Molle till en foto uppgift, inte det lättaste att få med honom på bild när han springer. Lyckades iallafall tillslut få till några bra bilder.

Bild sen i fredags på skolan, hade på mig min nya mössa för första gången. Har aldrig tyckt om att ha mössa, men vissa mössor kan vara riktigt snygga ändå!

Mys Lördag!

Min Lördag bestod av matte plugg i flera timmar, men resten av dagen tog jag bara det lugnt och njöt av Lördagen. Tog en lång promenad med Molle i det fina höst vädret. Är hemma hos mamma i helgen, och igår bjöd jag henne på middag efter jobbet och på kvällen kom även momma och moffa hit på äppelpaj. Hon börjar få till riktigt fint och mysigt här i lägenheten! Beställde också lite kläder igår kväll, så hoppas på att det blir bra! Kan visa dem sedan här på bloggen.

Torsdag

Denna dag har känts väldigt lång, på morgonen hade vi foto så jag och Linda drog ner till badhusparken och fotade. Var på rätt bra humör tills spanskan, då jag fick reda på att jag fått F i en del av provet vi gjorde förra veckan.. Så nu väntar ett omprov. Var många fler än jag som fick det, om nu det ska vara till nån tröst. Resten av dagen gick ändå bra, och efter skolan körde jag ett skönt gympass. 
Till mellanmål innan träningen idag provade jag keso mellanmål, smakar väldigt gott och innehåller en hel del proteiner och andra näringsämnen som är bra i samband med träning.


Nya tider

Hej, ja då var det måndag igen och en ny vecka. Känner verkligen att min energi är på topp nu, mår mycket bättre och kan äntligen börja träna lite. Körde 30 min på mammas crosstrainer både igår och idag, och kände faktikt ingenting i lederna. Har varit i Svenstavik hela helgen, mamma och jag har flyttat in i lägenheten och haft en mysig helg tillsammans. Vi håller just nu på med foto på mediaproduktionen, så bjuder på två bilder som är till en foto uppgift.
 
 

Rosa bullar

Jag och mamma köpte dessa fina bullar med rosa socker på ica, så fick bli en kanelbulle idag också. Väldigt mumsigt! 
 
 

Kanelbullensdag

Har haft en mysig eftermiddag med Linda, vi spenderade den på Törners. Fikade kanelbullar, drack kaffe och pratade om allt möjligt.




Iphone case

Kände att jag behövde ett bra skydd för min telefon, så införskaffade mig detta fodral för endast 99 kr på Glitter. Praktiskt att även kunna ha några viktiga kort i den.
 

Dagens

Idag hade vi en redovisning på engelskan och på mitt individuella val träningslära kollade vi på en föreläsnings film om kost, var faktiskt väldigt intressant. Sedan slutade jag eftersom att jag inte kan ha egen träning när jag är sjuk. Nu blir det att packa för ska hem till Svenstavik i helgen, ska även ta en fika innan med Linda. Kanske blir en kanelbulle eftersom det är den speciella dagen. 


Kofta från BikBok, virkad topp från Ginatricot, jeans från Rut m.fl, klocka Daniel Wellington och Hunter stövlar från Harrods.


Never give up

Efter en natt på sjukhus, olika undersökningar och en massa väntan är jag rätt så nöjd på sjukhus. Fast känns ändå skönt att veta att det inte är något allvarligt jag drabbats av. Har inflamerade leder som kommit av virus i kroppen, och även gett en infektion i foten. Börjar iallafall bli piggare och kändes skönt att vara tillbaka på skolan idag. Fick ett spanska prov gjort, en svenska redovisning och sedan hade vi även skolfoto idag. Får alltid stå när vi tar gruppfotot, så jag blev så paff när fotografen sa till mig och du kan sitta.. Jag sitta på ett skolfoto?? Nej det går bara inte tänkte jag, så nu är jag nervös över hur det kommer se ut.. känns som man är så utelämnad och visar hela sig. Haha kanske låter supertöntigt men så tycker jag att det känns. Nu blir det mys med te och en bra film.
 
Hade ingen passande bild till, så får bli en från Hyde park.
 

Om mig:
Mitt namn är Matilda Nilsson, och jag bor i en by som ligger utanför Östersund. Jag är femton år, och i min blogg kommer ni kunna följa min vardag och mitt liv.
  • Till bloggens startsida
  • Om

    Min profilbild

    RSS 2.0