Min lykta

Nu har jag och mamma fixat i ordning min lykta, och julpyntat lite här i lägenheten ♥
 

Glitter skal

Idag efter skolan gick jag på stan en stund, köpte lite nödvändiga saker. Bland annat köpte jag detta fina glitter skal till min iphone. Det kostade bara 120 kronor så det var de ju verkligen värt, ni hittar skalet på teknik magasinet.
 

Pluggar matte

Sitter just nu och pluggar algebra inför matte provet som är på onsdag, tycker det är ganska svårt! Men som tur är kommer min kusin snart hit och ska hjälpa mig, så det känns lite bättre. Denna kväll kommer nog endast ägnas åt matte.. och såklart en fikapaus nån gång också :)


Söndag

Hejsan, idag har jag haft en lugn men mysig dag i svenstavik. Har jul pysslat med mamma, vi har plockat fram lite jul saker och varit på dollar store och köpt en stor vit lykta som jag ska ha i min lägenheten. Vi ska fylla den med lite enris, stora ljus och lite annan dekoration. Kan visa den sen när den är fixad och på plats hos mig. Idag har jag även fikat saffrans bullar och saffrans kaka för första gången i år, tycker det är bland det godaste som finns och det doftar ljuvligt!
 

Glad tjej!

Just nu är livet som bäst! har fått veta att jag fått A på min uppsats om hållbar utveckling som gjorde att jag fick det i både naturkunskap och samhälle, eftersom att det bedömdes i båda. Sen nu har jag kommit hem efter ett härligt tränings pass med bror min, tycker det är riktigt roligt nu när jag börjar lära mig alla övningar. Skönt att det är fredag imorgon, och kvällen kommer bli bäst med vänner! pussar


Dagens

 

Den virkade toppen, jeansen och koftan är från Gina. Skorna är från skopunkten. Den blå ringen är köpt i Rhodos och de tunna silverringarna är från glitter.

Café latte och mys!

Idag på skolan hade vi öppet hus, kändes lite konstigt att prata för niorna om hur det är att gå samhälls programet. Känns som att det var nyss som jag stod där och tyckte skolan var hur stor som helst, och inte hade någon aning om vad jag skulle gå för något. Fick sluta efter lunch idag så det var riktigt skönt. Efter skolan mötte jag upp mamma, så vi gick runt i affärer och nu har vi kommit hem till mig och fikat lite.
 

Portkod 1321

Wiho ikväll sänds det dubbel avsnitt på svtplay av portkod 1321, tycker det är en riktigt bra ungdomsserie. Handlar om två unga tjejer som stöter på vanliga problem i kärlek, vänskap och så. 
 

Händerna mot himlen

Tror du att att du och jag kommer att ses igen? Tror du att du och jag, har en framtid tillsammans? Tror du att du och jag kommer att leva länge än?
Tror du att du och jag kommer att minnas den här kvällen? Tror du att du och jag kommer att drömma oss tillbaka? Tror du att vi kommer leva lyckliga i alla våra dar...?


Måndag

Hej, sitter just nu och fikar och kollar på solsidan, eftersom att jag missade gårdagens avsnitt. Skönt efter en lång dag på skolan! Om ni gillar saffran och risifrutti, tycker jag att ni ska prova den nya smaken saffransris med skogsbär. Har ätit den nu, och tycker det smakar super gott.

 


Instagram picture

Igår hade vi tjejer i klassen tjej middag hos mig, vi åt tacos och hade det mysigt. Idag har jag inte gjort så mycket alls, fixat lite i lägenheten, varit på stan ett tag med Ida och nu ska jag packa lite eftersom att jag ska följa med mamma hem till Svensta om nån timme. Stannar där tills imorgon, har blivit en vana att jag nästan alltid åker dit på Lördagar och tillbaks till stan på Söndagar. 
 

Bjuder på några instagram bilder från denna vecka.

 

 

Breaking dawn part 2

Ikväll var jag på bio med Sanna och Ida, vi såg Breaking dawn part 2. Har längtat efter att se den sen jag såg första delen på bio. Tycker att den sista filmen var riktigt bra, fast det är ju alla filmerna i och för sig. Nu är det lite sorgligt när sagan är över, för jag vill bara ha mer! Hehe jag är nog lite av en twilight nörd. Men nu ska jag sova, godnat på er! ♥
 

Walk in closet

Nu är jag helt klar med inredningen till min walk in closet, har satt upp lite krokar, hyllor, spegel på dörren och pyntat lite. Tycker det blev riktigt bra!
 
 
 

Iphone 5

Efter att ha väntat på den i över en månad så har jag nu fått min telefon, riktigt nöjd tjej! :)
 

Gårdagens

Igår hade jag en trevlig kväll med vänner, vi var och kollade på JH matcher på jämtkraft arena. Flickor och pojkar 96 spelar i cup kommunal, och både vann igår så det var riktigt roligt. Sov sedan över hos Ida och nu har jag nyss kommit hem till Svensta, blir nog en lugn kväll framför en film och lite lördags gott. Pussar ♥
 
Igår hade jag på mig mina nya stentvättade jeans från Gina, min nya topp från toppshop och till de svarta skor från skopunkten.
 

Torsdags mys!

Efter skolan var jag till bästis och fikade lite, sedan har jag pluggat hela eftermiddagen. Felix och Johan var även till mig en sväng och hälsade på, så det var trevligt! Nu ikväll har jag myst tillsammans med min mamma, blir inte så ofta vi ses nu när jag bor i stan så det blir extra roligt när hon kommer in.
 

Military west

Jag har glömt bort att visa upp min fina militär väst som jag köpte nu senast när jag var i Stockholm, tycker den är väldigt användbar eftersom att den passar till många olika outfits. Använder den nu ovanpå min svarta skinnjacka, kan erkänna att det är lite kallt men med en stor halsduk och vantar på så går det bra. Sen tycker jag att det är snyggt att ha tjocka stickade tröjor eller huvtröjor innanför. Jag gillar också dem roliga detaljerna som är på västen, stjärnorna i kragen, knapparna och knytningen i midjan.
 

Some days are not so good.

Vissa dagar orkar man bara inte med, en sådan dag har de varit för mig idag! Allt känns bara jobbigt och svårt. Tur är det att jag har mina fina vänner som jag faktiskt kan lite på, en familj som alltid finns där för mig och såklart är det tur att jag har dig! ♥
Men nu ska jag duscha och sedan blir det sängen för mig, lika bra att sova när man känner sig nere. Då kan jag ju förhoppningsvis vakna upp pigg och glad nästa dag. Godnatt på er! Pussar
 
Sådana vänner som er är sällsynta, ni betyder mycket ska ni veta! ♥ ( hihi gammal bild på mig och klaudia, men tycker den är så söt! )

Back to school

Hej alla! Just nu sitter jag i min lägenhet, har tänt massa ljus, dricker te och så skriver jag på en uppsats. Känns lite drygt att börja nu igen efter lovet, eftersom vi har ganska mycket prov och inlämningar som ska in. Fast det var väldigt roligt att träffa klassen igen. I Lördags åkte jag ändå till Svenstavik, kunde åka med några jag känner till som skulle förbi där. Mysigt att träffa min saknade lilla vovve och såklart resten av familjen med. Igår var vi bort bjuden på middag, där bjöds det på fläskfile till varmätt och panacotta till efträtt, väldigt mumsigt!
 

Wonderstruck

Hej, igår hade jag en trevlig kväll med vänner. Vi gjorde inte så mycket, kollade på film, prata och så men de var mysigt ändå. Sen idag skulle jag egentligen åka till Svenstavik med bussen vid tolv, men ja de gick ju inte så bra eftersom den tydligen var inställd.. typiskt! Ville åka hem till Svensta idag, kände inte för att fixa med allt som man måste när man bor själv och så ville jag träffa familjen. Men som tur är har Klaudia flyttat in till stan och bor bara en gata nedanför mig, så nu sitter jag i deras lägenhet och tar de lugnt sen får jag se om jag tar mig till Svenstavik idag. 
 
 
Jag tycker väldigt mycket om Taylor Swift, hon sjunger så bra och gör bra musikvideos. Tycker även att hon är så fin. Nu har hon ju lanserat en egen parfym också, utseendet på den är väldigt fin men jag skulle vilja veta hur den doftar. Någon som luktat på den? 
 

New bags

 
När jag var i Stockholm köpte jag en svart väska på åhlens och en tygpåse inne på secondhand & vintage butiken Beyond retro.

Stickade tröjor

Något jag aldrig kan få nog av är stickade tröjor, det finns så mycket olika fina modeller, material och färger. Sen tycker jag det inte finns något skönare att ha på sig än en mysig stickad tröja. Den svart & vita koftan köpte jag på cubus, den vita flät stickade tröjan är från JC och den röd millerade töjan är från H&M.
 

Från skopunkten

Köpte dessa skor i Stockholm på skopunkten för endast 220 kronor, dem kostade egentligen 299 men eftersom Ida också köpte ett par skor så fick man de andra paret för halva priset. Tycker om att variera skor, och eftersom jag nyligen köpt ett par dyra kängor så köpte jag en budget variant denna gång. Men tycker att dem är riktigt fina för att vara så billiga!
 

Mer från Stockholm.

Hejsan, nu kommer lite mer bilder från förra helgen när vi var i Stockholm. Hade som sagt en väldigt trevlig helg. Vi gick runt på stan hela dagarna, och var in i alla möjliga olika butiker och de blev en hel del shopping för oss alla! Sen käkade vi lunch på kungshallen en dag och den andra på subway. Blev även lite fika mys på waynes coffee, där fikade jag blåbärspaj och chai latte. Om ni inte har de förut så tycker jag verkligen att ni ska prova chai latte på waynes, verkligen hur god som helst! På kvällarna tog vi det mest lugnt med god mat och film mys ♥
 

Om mig:
Mitt namn är Matilda Nilsson, och jag bor i en by som ligger utanför Östersund. Jag är femton år, och i min blogg kommer ni kunna följa min vardag och mitt liv.
  • Till bloggens startsida
  • Om

    Min profilbild

    RSS 2.0