Mot Grekland

Nu säger jag hejdå till kalla Sverige för jag drar till Rhodos, så vi hörs om två veckor! :)


Från middagen och kvällen

Hejsan allihopa! Jag är en lycklig tjej som gått ut nian med bra betyg och ett härligt sommarlov att se fram emot. Dagen igår var väldigt trevlig som sagt, tillsammans med en underbar klass som jag kommer sakna massor! Kvällen var inte riktigt lika lyckad, men middagen var mysig och sen var det roligt att träffa allihop tillsammans en sista gång. Känns sorgligt att säga så, men det är ju saningen.


Min Skolavslutning


Min kvälls klänning


Min dag klänning


"Tårt fika" med niorna.

Nu har jag gått ut nian, kan knappt fatta det! Har haft en trevlig cermoni där vi sjöng, fick ta emot betyg och stipendier. Sedan vart det massor av fotografering, blom utdelning och så bjöds det på massor av tårta! Supermysig förmiddag! Sen så åker jag vidare och firar med familjen och ikväll blir det middag tillsammans med hela nian och så fortsätter det med dans och skoj hela kvällen/natten. Så vi hörs nog imorgon, så bjuder jag på massor av fina bilder då. Puss



Inför skolavslutningen

Nu var sista dagen i grundskolan avklarad för mig, känns väldigt konstigt att helt städa ur mitt skåp och trist att aldrig mer gå tillsammans med mina klasskamrater och aldrig mer ha mina lärare. Men samtidigt känner jag att det här är början på något nytt.. och att jag redan har lämnat det som varit bakom mig. Nu ska jag fixa lite saker inför imorgon, och trots det dåliga vädret tänker då jag ha kort klänning och bara ben. Vädret ska inte få förstöra utan våran dag tillsammans imorgon ska bli underbar! Kommer självklart att ta en massa bilder imorgon som ni får se här på bloggen sen. Ha det så bra, puss på er! ♥

Bilden är från förra årets skolavslutning.

Guld bikini

Hejsan! Jag är just nu i full gång med att packa inför våran Rhodos resa, och såklart så åker min nya guldiga bikini med som jag fick av min älskade mamma. Tycker den är superfin, och kommer använda snygga accessoarer i brunt och svart till. Mums.. till en snygg bränna på beach 2012 :)


Dagens

Nu var den sista "vanliga" skoldagen avklarad för mig på grundskolan, känns riktigt konstigt men skönt! Efter skolan var jag och klippte mig och sedan tog jag en 20 minuters solning, känns bra att få håret fint och lite brunare ben inför skolavslutningen som är på Fredag.



Svart virkat linne och jeans från Gina, skinn jacka från Topshop och skor från Jeffrey campbell.


Nya accessoarer




Övernattning på nästeln

Hejsan, igår kväll åkte jag till nästeln och sov över i tält och husvagn tillsammans med några klasskompisar från båda 9:orna. Vi hade det jätteroligt med grillning, mys och en massa skratt. Kändes roligt att göra något sånt tillsammans innan vi splittras som klass och visa kommer man kanske inte ha så mycket kontakt med sedan. Men idag har jag däremot varit väldigt trött och seg efter inte så många timmars sömn. Hade tyvärr inte med mig kameran igår så jag har inga bilder att bjuda på, haha.. fast det kanske var lika så bra ;) 


Black & white

Idag hade jag på mig min nya virkade topp, köpte den och den svarta virkade på Gina för ett tag sen. Jag har blivit väldigt förtjust i allt som är virkat! Tänker ha med mig den vita på resan och eventuellt den svarta också.. men det börjar redan bli fullt i resväskan, så måste nog välja bort lite.


Heldag på stan

Hej på er alla! Jag har nyss kommit hem från en mysig dag på stan. Jag och mamma åkte in till stan imorse eftersom jag skulle på ett läkar besök. Sedan tyckte jag inte att det var någon mening att var med på skolan typ bara en timme, så jag tog ledigt resten av dagen med. Vi gick runt i affärer, shoppade lite nödvändiga grejor som smink och lite inför våran Rhodos resa. Sedan var det roligt att bara gå runt i fin vädret och kolla på alla lyckliga studenter!
 

Nationaldagen!

Hejsan, snart drar jag in till stan med min klass, vi ska ha en heldag tillsammans och göra en massa olika saker. Det känns bra att göra någonting tillsammans innan vi splittras som klass, jag kommer verkligen att sakna min underbara klass jätte mycket! Men känns ändå skönt att lämna den här lilla byn och börja på något helt nytt. Skönt att det är så fint väder idag, nu när det är nationaldagen och allt! Ha det så bra, Puss.



Skolavslutnings klänningar

Fick en kommentar förut om jag skulle kunna ge tips på skolavslutnings klänningar och vad jag ska på mig, tycker att det kan vara svårt att tipsa om eftersom att alla har sån olik smak! Men här kommer iallafall lite insperation, jag tycker att det är riktigt snyggt med både långa och korta klänningar. Själv så ska jag ha en kort klänning på dagen och pumps till, sedan på kvällen blir det lång klänning och enkla sandaler till. Jag tänker ha färgglada klänningar, tycker det är lite uttjatat att man måste ha vit klänning, men jag tänker inte visa kläderna innan skol avslutningen, känns som att jag vill ha det lite som en överraskning. Men självklart kommer jag att visa upp bilder från skolavslutningen efteråt och då kan jag ju visa "outfitsen" då! Här kommer några riktigt fina klänningar som jag tagit från Kenzas blogg. 




Alanya 2011

Hejsan! Idag är inte mitt humör på topp direkt, det beror nog mycket på det trista vädret som vi har. Jag påverkas väldigt mycket av det, så jag är väldigt glad att jag snart får åka till värmen i 14 dagar! Här bjuder jag på lite härliga bilder från juli och september förra året när vi var i Alanya. Första resan var tillsammans med min familj och andra gången var det jag och mamma, sen så åkte min kompis Moa tillsammans med sin mamma samtidigt. Supermysiga resor!
 





Första Juni.

Hejsan allihopa! Nu var det helg igen och veckorna bara flyger fram. Har inte haft tid att blogga så mycket den här veckan, för det haft varit fullt upp med det sista skolarbetet i grundskolan! Har varit ganska skol less ett tag nu oxå, men jag tycker ändå att jag hållt i bra. Sen idag fick jag reda på att jag kommer få MVG i svenska, så jag känner mig riktigt stolt! I helgen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, men ska iallafall inte plugga. Tycker det är synd bara att det är så himla kallt och blåsigt ute, det är ju faktiskt första juni idag! Men det är väl så här den svenska sommaren är, tur att jag snart drar till Grekland! Men nu kanske jag ska ta och passa maten som jag börjat laga, vi hörs sen! Puss  



Om mig:
Mitt namn är Matilda Nilsson, och jag bor i en by som ligger utanför Östersund. Jag är femton år, och i min blogg kommer ni kunna följa min vardag och mitt liv.
  • Till bloggens startsida
  • Om

    Min profilbild

    RSS 2.0