Första året

Fredag igen och jag har nu bara två skoldagar kvar utav första året, eftersom jag är ledig från skolan sista veckan. Det här året har verkligen gått fort men har även varit väldigt händelserikt. Jag började på en skola där jag i princip inte kände någon, och nu har jag fått underbara vänner som betyder otroligt mycket för mig. Sådana vänner som man kan prata om allt med, både sånt som är roligt men även sånt som är jobbigt. Sådana vänner som alltid finns där, jag älskar er!! ♥♥


Varm dag

Idag så åkte vi till frösön och klättrade på en bergvägg, jag tyckte det var super roligt! Det var verkligen nått helt annat än klättring inomhus. Kan nog visa lite bilder från dagen senare, för vi fotade en massa med Klaras systemkamera. Eftersom det var så varmt ikväll så gymmade jag i mina nya cykel byxor, som jag köpte på Gina idag.


Myskväll

Har haft en väldigt mysig kväll i solen tillsammans med fina tjejer. Vi åt glass, pratade och hade det bra!

 

 


Sommar outfit

Äntligen har sommaren kommit på riktigt!! Idag hade jag på mig klänning med bara ben för första gången i år, så himla härligt. Hade på mig min nya klänning som jag köpte på BikBok för någon dag sedan. Men nu ska jag ut och hänga med några vänner i det fina vädret, så hörs sen! Puss ♥
 
 

Klass dag

Idag hade alla klasser på skolan en dag tillsammans med sin klass och gjorde något roligt. Vår klass gick till en stor äng och hade femkamp och lekar, sen utmanade en klass treor oss på bränboll. Men jag och några andra tjejer satt oss i solen istället, pratade, fikade och myste. En riktigt härlig dag!


Sommar!

När Söndagarna är så varma och soliga som idag klagar jag inte, så himla härligt! Har bara legat ute och solat hela dagen och lyssnat på musik. Vi åkte sedan och åt morsdags middag hos momma & moffa, först en matpaj och till efterrätt mommas goda maräng tårta ♥
 
 
 

Nya sommar kläder

Den senaste tiden har jag verkligen inte handlat mycket kläder, har känt att jag behöver spara på pengarna jag har. Men idag när jag var på stan kände jag att det var dags för lite nya sommar kläder, hittade två super söta virkade plagg på Gina. En fin topp som passar till mycket och ett par shorts som jag tror är dem skönaste shorts jag någonsin haft. Hittade också en super fin ljus rosa bikini, som även min mamma absolut tyckte jag skulle ha så hon köpte den till mig. Dessa plagg kommer helt klart att följa med till Rhodos, kan inte fatta att det snart bara är två veckor kvar tills vi åker! Kommer bli helt underbart skönt att få komma till sol & värme ♥
 

Underbara helg

Hej! Har haft en väldigt bra helg, den bästa på länge faktiskt. Fredags kvällen spenderades med vänner, och igår vaknade jag upp till ett underbart väder! Så började med go frukost på balkongen. Åkte sedan till en kompis i Brunflo, vi var ute typ hela dagen i det fina vädret, var verkligen mysigt! På kvällen åkte jag till Ida, där grillades det så åt middag med henne och hennes familj. Senare kom oxå Klara så vi hade Eurovision mys resten av kvällen. Idag har jag legat ute och sola nästan hela dagen, blev nog lite för länge eftersom jag nu ser ut som en räka. Följde oxå med Ida och kollade på IFK p 17 match, dem vann med 5-1! Har tyvärr inte tagit några bilder.. för efter att jag tappat min telefon i asfalten så att skärmen är fylld av sprickor, är det inte så kul att ta kort längre. Men ska få en ny snart som tur är!


Ledig dag

Riktigt skönt att vara ledig en fredag, speciellt när det är så underbart väder som idag! Klev ändå upp rätt tidigt för att sticka iväg en sväng på gymmet, och där var jag helt ensam vilket var skönt. Drog sedan ner på stan med Klara. Vi shoppade lite, åt glass och satt bara och myste i solen.


Söndag

Började denna Söndag med att ligga och sola på baksidan, hur härligt som helst men tyvärr var det bara sol i typ en timme. Annars idag har jag umgåtts med familjen, varit ute på en springtur och pluggat litegrann. Nu ska jag packa klart och ta bussen hem. Så vi hörs senare! Puss


Sommar känslor

Känns så härligt att sommaren äntligen börjar komma, kunde ligga ute i shorts och sola idag. När jag var ute på promenad med Molle stannade jag och plockade blåsipor, sedan gjorde vi go middag med grillat och annat gott. För att få ännu lite mer sommar känslor köpte jag jordgubbs glass och hittade jordgubbar i frysen.. Mums!


Kvällsmys


Dagens

Hej! Tycker det är väldigt skönt med lite extra ledighet denna vecka, för just nu är jag väldigt skolless och orkar inte göra mycket alls på skolan. Idag efter skolan mötte jag upp min mamma, vi satte oss på ett uteställe och åt glass och drack latte. Tycker det är så himla skönt att sommar värmen äntligen börjar komma!
 
Ny skinnjacka från Jofama by Kenza, tröja & blommig sjal från Gina tricot, Levis shorts från Urban outfitters, kängor Dr. Martens och klocka Daniel Wellington.

Jofama by kenza

Äntligen är denna skönheten min!


Godmorgon

Började denna dag med att göra banan pannkakor till frukost, blev inte dem finaste kanske men väldigt goda! Serverade dem med kesella, hallon och kokos flingor. Nu ska jag fixa mig, och sen dra ner en sväng på stan för att träffa några vänner. Ha en bra Lördag! ♥


Torsdag

Den här dagen har varit både bra och dålig, fick först och främst inte mycket gjort på skolan. Men gick runt lite på stan med Klara och Ida på en håltimme vilket var trevligt, och blev väldigt glad när jag fick reda på att jag fick A på en samhälls redovisning. Det värsta idag var när jag fick reda på att min skol dator som är sönder, var tvungen att repareras till ett pris av 1000 spänn.. Inte det roligaste att spendera sina pengar på direkt! Annars har jag tränat efter skolan och myser nu i soffan med chokladpudding, grädde & hallon.


Valborg

Hade en rolig Valborg tillsammans med en massa vänner igår, började kvällen hos mig tillsammans med Ida och Klara. Vi åt middag, fixade oss och så. Sen följde vi med Linnea och fler till Alex. Stannade där tills rätt sent, och sen åkte vi in mot stan igen och kvällen avslutades hemma hos mig med mys. Hade som sagt en väldigt rolig kväll!


Om mig:
Mitt namn är Matilda Nilsson, och jag bor i en by som ligger utanför Östersund. Jag är femton år, och i min blogg kommer ni kunna följa min vardag och mitt liv.
  • Till bloggens startsida
  • Om

    Min profilbild

    RSS 2.0