Söndag

Hejsan! Sorry för den dåliga uppdateringen, men har varken haft tid eller insperation. Men ska försöka att bättra mig! Har nyss kommit hem till lägenheten för jag och mamma har varit på loppis idag. Har faktiskt sålt bort en hel del, som bara ligger hemma undangömt och tar onödig plats. Hittade även några fynd, så som dessa fyra latte koppar för en tjuga och en längre kavaj med blått & vitt randigt foder.
 

Tv- bänken på plats.

Nu är äntligen tv-bänken på plats hos mig, har letat runt efter en sån ganska länge nu så jag vart väldigt glad när mamma hittade en fin igår. Sen när jag kom hem från innebandyträning hade mamma och Jens satt ihop den åt mig, och jag tycker den passar väldigt bra i lägenheten!
 
 
 
 

Vintage

Köpte denna mönster stickade tröja inne på vintage avdelningen på Urban outfitters i Stockholm. Den är ganska stor, lite oversize. Hade på mig den till svarta jeans, mina Dr. Martens, stor svart halsduk och skinnjacka. Jag tycker om hösten framförallt för de fina modet som är. Med mycket stickat, skinn, päls och fina färger.
 

Hemma i lägenheten

Hejsan allihopa! Nu har jag kommit hem till min lägenhet efter några dagar borta, först hemma i svenstavik i torsdags och sedan helgen som jag spenderat i Stockholm hos min bror. Det vart en riktigt trevlig helg, bara få umgås med pappa och Micke. Vi åt god mat på mysiga resturanger, och umgicks hemma i Mickes lägenhet som är väldigt fin! Det blir inte så ofta eftersom att vi bor så pass långt ifån varandra, och jag studerar och han arbetar med sin egna advokatfirma. Men nu tillbaks till vardagen så måste jag ta itu med lite dryga grejer, ska städa här i lägenheten och göra läxor. Fast först ska jag laga till lite mat, vet inte alls vad jag ska göra. Är hungrig och orkar inte göra nåot avancerat, så det får nog bli något enkelt och snabbt! Hörs sen, puss ♥ 
 
Brist på bilder så bjuder jag på en från Rhodos, för jag längtar efter sol & värme!
 
 
 

Muffin Bakery

Innan jag kom hem köpte jag med mig blåbärs cheescakes muffins på ett litet muffins bageri som ligger alldeles nedanför Mickes lägenhet. Väldigt mäktiga, men supermumsiga!
 

Bilder från idag

Hejsan! Har kommit hem för ett tag sen efter en heldag på stan, tror att jag gått igenom varenda butik som jag tycker om i stockholm, men jag shoppade inte så mycket. Blev två tröjor, som jag kan visa sedan. Inne på Urban outfitters finns det hur mycket snygga kläder som helst tycker jag. Men eftersom att det är lite dyrt där så fick jag nöja mig med en tröja den här gången. Mötte upp pappa och bror på en mysig liten lunch resturang, jag åt en god kalkon, chevre, avokado, rödbets och melon sallad. 
 
 

Mot Stockholm!

Nu drar jag till Stockholm över helgen, kanske hörs något där. Pussar
 

Guld spegel

Ni kanske har sett en skymt av min stora guld spegel, men här kommer tydligare bilder. Den är typ den bästa möbeln i hela lägenheten, den är så gammalt snygg! Och praktiskt med ett litet bord till (vanligtvis är de fyllt med smink och sånt). Nu ska jag packa klart det sista och hoppa i säng för att orka med morgondagen! Godnatt ♥
 

Onsdag

Hejsan alla fina ♥
Denna dag har varit som onsdagar brukar vara.. väldigt långsam! Men har fått väldigt mycket gjort på skolan idag så att jag slipper en massa läxor! Imorgon ska våran klass till fjällen, så ska fixa lite inför det ikväll och även packa lite. Sen stannar jag i Svenstavik imorgon efter fjällturen för på Fredag åker jag till Stora staden! Jag och pappa ska bo hos min bror Micke i Stockholm över helgen. På Lördag när dem ska fixa i lägenheten så lär nog jag springa på stan, ska nog även möta upp Mikaela. Ta en fika tillsammans och snacka lite skit. Var väldigt längesenn jag träffade henne så vi har nog mycket att prata om! Puss hej.
 

When I look at you..

Hejsan! Den har varit kortdag på skolan idag, men läxorna börjar komma smygande.. sitter just nu med en historia uppgift på tio frågor som ska in imorgon, måste även läsa i min engelska bok och jobba matte. Får se hur mycket jag hinner med nu, för jag ska snart laga till någon mat för om dryga timmen måste jag ta bussen in till Torvalla. Har innebandyträning där klockan halv sex. Vi hörs kanske när jag kommer hem, puss hej!
 

Foto tavla

Nu har jag satt upp min egen "foto tavla", har valt ut några av de finaste bilderna från mina senaste utlandsresor. Så de dagar som känns jobbiga kan jag kolla på bilderna och drömma mig bort lite grann.
 





Frejas bakeri

En gata nedanför där jag bor ligger ett mysigt bageri som bakar supergott matbröd på surdeg och även väldigt goda bullar. Så i fredags köpte jag lite olikt bröd, och tog med när jag åkte hem till Svenstavik. Hade ingenting att göra i Fredags kväll så jag tänkte det var lika bra att åka hem med tio bussen. Fast då skulle några kompisar åka hem till Åsarna precis så jag åkte med dem istället. Igår chillade jag bara i Svensta och myste med mina "familjer". Sen idag har jag packat lite och fixat inför en ny vecka, så har nyss kommit in till stan nu och ska ordna med min walk in closet, och ska sätta upp lite grejor och så. Kommer visa bilder sedan!
 
Har fått ett fint brödfat av mamma som är i samma serie som min burk för te och en lykta, älskar vitt för det är så fräscht!

Gårdagens

 



Kofta från Gina, klänning från H&M, skärp från Gina, strumpbyxor från Shanghai och skor Dr. Martens.



Fredags mys

Ja nu var det helg igen, riktigt skönt tycker jag! Och helgen började bra med gofika på pause tilsammans med Maya. Vi har inte träffats på länge, så det var roligt att få prata med henne! Sedan gick vi lite på stan och kikade i affärer. Men just nu sitter jag i lägenheten och gör inte så mycket, ska snart sticka och handla lite för det blir tacos till middag. Sen får jag se vad som händer resten av helgen, vi hörs! Pussar
 

Från vardagsrummet

Idag så köpte jag och mamma två grönväxter som jag satt i mina vardagsrumsfönster, så nu börjar det mesta i vardagsrummet komma på plats. Det är fortfarande lite detaljer som ska fixas, som en stor tavla och så ska jag fylla min nya foto ram med härliga bilder från resor som jag gjort. Så då kommer även det upp här på bloggen!
 






Dagens

Hejsan, har inte haft tid till att blogga på nån dag. Har varit mycket på skolan och så, men just nu sitter jag i lägenheten och myser med te och tända ljus. Imorgon börjar jag tidigt och ska då ta en stads buss in till frösön, min klass ska vara där på förmiddagen och kolla på historiska och naturvetenskapliga saker. Vi ska även äta lite gofika tillsammans, mys! Men nu ska jag forsätta att dricka te och kolla på dallas, tycker det är så bra! Puss hej ♥
 



Stickad tröja från Shanghai, brun skinnjacka från topshop, jeans & mobilväska från Gina och skor Dr. Martens

 

Dip dye shorts

Hejsan, idag efter skolan mötte jag upp Klaudia på stan och vi gick runt och kika lite i affärer tillsammans. Jag hittade ett riktigt fynd på Gina, dessa dip dye shorts för endast 29 kr. Jag trodde inte att prislappen stämde men det gjorde den! Har velat haft dessa i sommras redan men tyckte att dem var lite för dyra då dem kostade 400 kr. Jag kommer att använda dem med tunna strumpbyxor inannför nu i höst/vinter. Klaudia köpte sedan två väldigt fina toppar på Villa. Ni kanske får se dem på hennes blogg, Klaudiaas.blogg.se
 


 
 

Otur..

Igår så gör jag det igen.. jag tappar min mobil telefon i toaletten. Det var två år sedan jag tappade min förra telefon och det skulle inte förvåna mig om det är exakt samma datum som för två år sedan. Haha.. det är som att det ligger en förbannelse över mig och mina telefoner. Den fungerar iallafall någorlunda, jag kan ringa, smsa och så. Men en del av den är fylld av vatten så det går inte att ta kort, och det går heller inte att använda ena knappen, så de är ganska så störigt! Ja för er som inte visste så har jag en xperia x10 mini. Tycker inte om den så värst, men jag vill välja själv när jag ska byta telefon och inte för att jag måste göra det. Men nu ska jag dra iväg på skolan, så vi hörs sen!
 
 

Friday !

Hejsan! Idag efter skolan gick jag och tjejer från min klass och fikade på törners. Vi hade det supermysigt med prat, skratt och godsaker. Måste göras om fler gånger, jag tycker man lär känna varandra bättre när man är lite "utanför skolan" som. Nu ska jag snart dra ut på stan och fixa lite saker och äta middag med vänner. Sen ikväll får jag se vad som händer, kommer iallafall ha en rolig kväll med mina fina vänner vet jag! Ha en trevlig kväll, puss hej.
 
 
 
 

Om idag

Hej! Idag så började inte min dag så bra, försov mig till halv åtta och vi börjar kvart över åtta.. men jag hann faktist i tid ändå! Men resten av dagen har varit ganska bra, vi hade natur kunskap på morgonen och var då ner till badhusparken och håva plankton som vi sedan kollade på i mikroskop. Sedan hade vi lite andra lektioner, och det känns skönt nu i klassen för alla börjar lära känna varandra och så. Tycker jag har en väldigt bra klass, och imorgon efter skolan ska alla tjejer gå och fika tillsammans, mys! Har nyss kommit hem till lägenheten för jag har varit på stan med en kompis i klassen och hennes kompis, kika runt lite i affärer och så. Men nu ska jag äta middag och städa lite. Puss på er! ♥
 
 

Tisdag

Hejsan! Igår så började min första vanliga skoldag på gymnasiet, så jag hade då spanska, svenska och engelska. Sen idag har vi blivit fotade till ett kort som vi ska ha för att komma in och äta lunch och även till biblioteket på skolan. Sen efter skolan var jag med Klaudia lite och nu har jag ätit middag, gjorde en supergod lax gratäng och använde mina nya fyrkantiga tallrikar för första gången. Så nu är jag redo för gymmet, ska börja träna lite med min bror tänkte jag. Ha det så bra! Pussar ♥
 



Dagens



Idag hade jag på mig mina nya kängor för första gången och jag tycker att dem är riktigt sköna att gå i, inte alls så där obekväm som en del säger att dem är. Hade även på mig min nya vinröda halsduk som är från Rut m. fl, mysig att dra på sig i höst kylan.

Dr. Martens

Hejsan! Min helg har varit rätt lugn, åkte hem till Svensta i Fredags och har varit här över helgen. Har umgåtts med min familj och vänner. Det har varit älg hälga också den här helgen så det har varit ganska mycket folk på byn, och igår så följde jag min bror på älg skånks kastningen och han vann faktiskt ganska stort! Sedan på kvällen var jag på filmkväll hemma hos Pernilla med vänner, mys! Ska snart åka tillbaka in till stan och förbereda mig inför en ny skolvecka, och då åker mina nya kängor med för nu är dem fixad för att använda. Tycker dem är så snygga och kommer att passa bra till många olika outfits!
 

Om mig:
Mitt namn är Matilda Nilsson, och jag bor i en by som ligger utanför Östersund. Jag är femton år, och i min blogg kommer ni kunna följa min vardag och mitt liv.
  • Till bloggens startsida
  • Om

    Min profilbild

    RSS 2.0