Packar för Stockholm

Hello! Just nu håller jag på att packa för imorgon drar jag till Stockholm, ska bli riktigt skönt att få åka bort en helg. Vi åker lite senare imorgon, för jag ska gå på psykologi lektionen och sen ta 12.20 bussen till Svenstavik. Så jag hinner nog inte på stan något imorgon, vi kommer nog bara gå ut och äta middag på någon trevlig resturang med bror. Hehe men det lär ju bli desto längre shopping dag på Lördagen. Kommer bli super kul att vara med min fina vän i Stockholm igen! Ska bara njuta denna helg och tänka bort allt som känns jobbigt. 
 

Godare mellanmål

Något som jag tycker är supergott att äta till mellan mål är pannkaka med grädde eller kesella, frukt, bär, nötter och pudrad kanel ovanpå. Ett lite rejälare mellan mål att äta exempelvis före eller efter träning, så är det rätt nyttigt och enligt mig helt underbart gott.


Fin tjej

Jag blev väldigt glad när min kusin skickade en bild på Cornelia, när hon har på sig kläderna som jag och mamma gav henne. Fina kläder på en superfin tjej!


Helgens planer

Hej! Känner mig rätt skol less just nu, det är mycket att göra i skolan och vi har två prov nästa vecka. Vi har även börjat med ett nytt schema så nu slutar vi halv fem på tisdagar och onsdagar, alldeles för länge enligt mig! Men men det är roligt också, så jag får bita i och kämpa på. Sen har jag en väldigt rolig helg att se fram emot.. för jag och pappa ska åka till min bror i Stockholm på fredag. Ida ska också dit i helgen, så hon och jag ska tillbringa dagarna på stan. Blir riktigt mysigt!


Måndags mys

Fruktsallad och top model Sverige är måndags mys på hög nivå! 👌


Utan dina andetag

 

 

Jag vet att du sover
Känner värmen från din hud
Bara lukten gör mig svag
Men jag vågar inte väcka dig nu

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och genomskinlig grå blir jag
Utan dina andetag

Min klocka har stannat
Under dina ögonlock
Fladdrar drömmarna förbi
Inuti är du fjäderlätt och vit

Och utan ett ljud
Mitt hjärta i din hand
Har jag tappat bort mitt språk
Det fastnar i ditt hår

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och färglös som en tår blir jag
Utan dina andetag...

Vill att du ska må bra igen, Älskar dig såå mycket!! ❤


Gårdagens

Svart stickad tröja från weekday, dip dye shorts från Gina, phone case från Gina och kängor Dr. Martens.

Lördag morgon

Har varit ute på en promenad med Molle, gick även förbi och handlade lite på Ica. Så nu har jag ätit frukost, blev gröt, ägg, macka och te. Jag tycker det är så mysigt med helg morgon.


Dip dye shorts

Idag trotsade jag kylan och hade shorts, längtar så tills sommaren! Kan visa hela outfiten sen, nu sticker jag iväg på gymmet! Puss hej


Spets topp

Jag har lite nya kläder som jag inte visat upp , här är en fin spets topp som jag fått av mamma.


Pesto pasta & kyckling

Har precis ätit en enkel men väldigt god middag, pesto pasta med riven ost, pinjenötter, kyckling och en mumsig sallad till. Det är verkligen en av mina favorit rätter!


Mysig kväll

Har haft en väldigt mysig kväll hos min kusin Carmen och hennes söta dotter Cornelia. Jag gav present till Cornelia, en klänning och en mysig liten päls jacka. Vi har ätit go middag och myser nu i soffan framför mästerkocken och äter choklad.


Like diamonds in the sky

Idag känner jag mig bara så glad och fylld av en massa energi (trots att det är måndag) Jag och Klara var hos gymnasie vägledaren på skolan idag så nu har jag äntligen bestämt inriktnings valet, det var på tiden för senast inlämnings dagen är på fredag. Andra saker har även fallit på plats, som jag varit väldigt besviken och förvånad över. Jag inser att bara man är snäll med sig själv, och bryr sig om dem man älskar.. får man må rätt bra! Att lägga energi på dem som inte är värd de är bara onödigt slöseri. Ganska så logiskt egentligen! Love me or hate me I will still shine.


På skidtur

Hej! Just nu sitter jag hemma i lägenheten och äter kvällsfika. Är ganska trött så jag lägger mig nog tidigt ikväll. Idag så var jag och pappa och åkte skidor i fjällen, vi började från Storhogna och åkte till jaktstugan för att stanna och äta hjortron våfflor. Sedan när vi skulle åka tillbaka tänkte vi åka en annan väg, men då åker vi helt fel så det blir en längre tur än vad vi tänkt.. Totalt åkte vi nästan tre mil, vi fick skynda oss för att det inte skulle hinna bli mörkt hehe.


Fiskbensfläta

Igår när jag var på middag så fixade Klaudia snabbt ihop en frisyr på mig, med en fin fiskbensfläta. Hon passar verkligen för den linjen som hon går, är duktig på allt som rör makeup, hår & naglar. Tur att jag har henne som vän! ♥
 
 

Fredags middag

Har nyss kommit hem från en mysig kväll, jag och Moa blev bjuden på middag hos Klaudia. Var verkligen super trevligt, vi åt god mat, bakade kladdkaka tillsammans och pratade om allt möjligt!


Gosiga pallar

Nu har mina gosiga pallar fått flytta in till lägenheten, tycker dem passar väldigt bra till resten av inredningen och så är det praktiskt när vi är många hos mig. Hehe för bland annat på nyår blev jag och Klara tvungna att sitta på kuddar när vi åt middagen, lite bekvämare att sitta på dessa mysiga pallar! 
 

Gym pass

Har kört ett hårt träningspass med bror min, riktigt skönt var det! Fri vändningarna börjar bli riktigt bra för mig. Har käkat bra med efter tränings mat, och nu ska jag fixa med lite små saker och sedan blir det sängen för mig.


Fika på törners

Efter skolan idag så mötte jag upp mamma som ska sova här hos mig inatt, vi gick på törners och fika. Jag åt min första semla för i år, tycker det är så himla gott! Nu blir det snart middag och sedan ett pass på gymmet.


Onsdag

Idag har det varit en väldigt jobbig dag, onsdagar är vanligtvis väldigt långa med många olika lektioner. Men idag var även alla vi ettor som går 1:a året på samhälls programmet på information i aulan om inriktnings valen till tvåan. Det var säkert inte något speciellt för dem som vet vad dem vill välja.. Men för mig blev det bara ännu svårare! För jag vet inte vad jag vill gå, jag funderar på hur klasserna kommer delas upp, vilka lärare som kommer bytas ut till tvåan o.s.v. Känns inte alls lätt just nu. Tycker därför att det är skönt att mysa ner mig i soffan och bara tänka bort allting ikväll.


Busig katt

Efter att jag kom hem från en liten promenad mötte jag på en liten söt katt som bor i samma hus. Men när jag öppnar min dörr till lägenheten smiter den busiga katten in, tog sitt lilla tag innan jag fick tag i den och kunde bära ut katten. Inte varje kväll jag får sånt fin besök hehe. Men nu ska jag dricka te och kolla på mästerkocken!


En dag på fjället

Idag har jag varit på vemdals skalet, och åkt längdskidor upp till jaktstugan tillsammans med min pappa. Jag tog en extra sväng på skidorna och fotade lite i det vackra vädret, sedan åt vi hjortron våfflor och drack kaffe.
 

New in

Igår köpte jag som sagt ett par nya tränings leggings på stadium och en tröja på Gina. Tröjan kommer att vara väldigt använbar till många olika outfits, tror att den kommer passa bra till kjol & strumpbyxor, jeans och även till shorts i sommar.
 

Lördag

Hej! Idag har jag haft en trevlig dag, jag drog ner på stan mitt i dagen och gick runt och kollade i affärer. Det blev lite shopping oxå, ett par nya tränings leggings från stadium och en tröja från Gina. Träffade sedan Moa på stan, vi fika på törners och satt länge kvar där och pratade. Var väldigt roligt att träffa henne, då det var väldigt längesen sist. Hade dock tagit fel på dag så det gick ingen buss till Svenstavik  klockan fem. Tur var det då att pappa, hans sambo, min farbror och hans sambo skulle på revy ikväll så jag kan åka hem med dem senare ikväll. Följde med dem och åt middag på en trevlig resturang med väldigt god mat, jag åt en röding rätt och till efterätt yogurt panacotta. 
 
 

Mys frulle

Sitter och myser i soffan med en riktigt mumsig frukost. Sedan ska jag fixa mig och dra ner på stan. Älskar Lördagar!


It's friday!

Känns riktigt skönt med fredag och helg efter första skolveckan denna termin. Min fredags kväll kommer tillbringas med en massa vänner, kommer säkert bli hur kul som helst! Hoppas ni får en trevlig fredags kväll! Pussar 💗


Hallon body butter

Jag fick en body butter med doften persika från the body shop i julklapp, men när det var halva priset på hallon var jag bara tvungen att köpa den. I ♥ body butter från the body shop.
 
 

Onsdag

Hejsan! Nu har jag gått några dagar på detta nya läsår, jag har haft det lite svårt att komma in i alla rutiner igen. Framförallt att kunna somna i tid på kvällarna, och orka mig upp på morgonen men jag antar att fler än jag känner samma sak. Annars känns det ganska bra att börja igen. Vi kommer att få ett lite annat schema eftersom vi ska börja med psykologi om någon vecka. Tycker det ska bli intressant att få läsa det! Snart kommer det även att vara val om vilken inriktning man vill gå i tvåan, och jag vet inte vad jag vill gå. Funderar på att välja samhälle media som Ida och Klara ska välja, men ska tänka lite mer på det.
Idag har jag på mig min älsklings kofta, fick ju även en till i julklapp som går i andra färger. Tycker dem är mysig och super sköna!
 

Mys morgon

Hej! Ska bara mysa idag och njuta av sista lediga lovdagen. Men tycker ändå det känns ganska bra att börja en ny termin. Har på mig mina spets shorts som jag fick i julklapp, riktigt mysiga.


New shoes

Idag när jag och Ida var på stan så köpte jag dessa snygga skor på dinsko för endast 299 kr.
 

Påväg in till stan

Hejsan allihopa, sitter just nu i bilen påväg in till Östersund. Jag ska gå lite på stan, äta med min familj och sen ikväll ska jag träffa min fina vän. Ska verkligen passa på att njuta av dem här sista dagarna på lovet. Hörs senare, ha det så bra! Pussar


Melissa horn

Jag bara älskar Melissa Horn, hon skriver så betydelsefulla texter som man kan känna igen sig i och hon sjunger ju så bra. Har lyssnat på hennes konsert i en timme nu, ett riktigt bra slut på denna kväll!

 

 

Mer från nyårsafton


Nyårs klädsel

Tänkte visa en bättre bild på min nya guld topp som jag fick i julklapp, hade på mig den igår kväll till svarta jeans.


Gott nytt år!

Hej! Hade en riktigt grym kväll med mina vänner igår, därför hann jag inte med att önska gott nytt år så jag gör det nu istället. Hoppas ni har haft en bra början på 2013. Pussar ♥
 

Om mig:
Mitt namn är Matilda Nilsson, och jag bor i en by som ligger utanför Östersund. Jag är femton år, och i min blogg kommer ni kunna följa min vardag och mitt liv.
  • Till bloggens startsida
  • Om

    Min profilbild

    RSS 2.0