Första veckan

När skolan har börjat uppskattar man verkligen när det blir helg, men det har varit en bra första vecka. Klassen känns som den kommer bli riktigt bra, tycker om lärarna och kul att träffa kompisarna varje dag igen. Idag hade jag på mig min nya odd Molly kofta, och den har verkligen blivit en favorit i garderoben. Kan visa mer bilder på den sedan.


Make up store

När jag fyllde år fick jag en påse från make up store av mamma, den innehöll lite olika sorters produkter. Nu har jag hunnit använda dem ett tag, och tycker att allt är super bra! Så kan verkligen rekommendera er att prova dessa produkter.
 
 

Tisdag

Har haft en bra dag på skolan, känns redan som jag börjar komma in i de vanliga rutinerna och tycker klassen är väldigt bra! I brist på andra bilder blir det från min frukost och middag, hehe för kände mig väldigt kreativ idag.

 


Första dagen

Hej! Uppdateringen har inte varit den bästa under sommaren, men ska försöka ändra på det och vara mer aktiv här på bloggen. Idag började iallafall skolan för min del, och det kändes helt okej. Tycker att den nya klassen verkar vara bra, och det var väldigt roligt att träffa alla kompisar igen. Däremot själva pluggandet känns sådär men det är bara att kämpa på. Tänkte passa på att visa mina fina presenter som jag fick i efterskott av Ida och Klara. En choklad ask, presentkort på bio, body mist och body lotion från Victorias secret.
 
 

Myskväll

Har haft en mysig kväll tillsammans med min fina vän Ida. Vi kollade idol, doppade frukt i choklad och pratade massor. Hon berättade om hur det var i London och självklart om shoppingen, så fick mycket bra tips.. för nu är det inte länge kvar tills jag åker. Ska bli så himla roligt!


Rödön

Jämtländska jordgubbar är bland det godaste som finns!!

Onsdag

Hej! Jag har nu jobbat klart på dagis, så får ha drygt en vecka ledighet innan skolan börjar igen vilket är skönt. I eftermiddag åkte jag och mamma in till stan, så har fixat lite i lägenheten. Sedan hann vi med lite shopping, har ju börjat komma in så mycket fina höst kläder. Efter det åt vi middag på Sammurai och nu mys med film, choklad och frukt.


Från gårdagen

 

Födelsedags outfit

 
 
Igår på min 17-års dag hade jag på mig en ljus rosa klänning från Bershka som jag köpte på Rhodos.

Morgon mys

Hade en mysig födelsedagsmorgon igår, åt managrynsgröt till frukost, öppnade lite paket och bara myste med familjen.
 

Plockat hallon

Denna kväll har jag varit ute i det fina vädret och plockat hallon, har hittat ett riktigt smultron ställe där hallonen är så fina och stora! Nu kokas det hallonsylt, och resten av bären ska frysas in och användas till olika saker. Tycker hallon är gott till så mycket!


Om mig:
Mitt namn är Matilda Nilsson, och jag bor i en by som ligger utanför Östersund. Jag är femton år, och i min blogg kommer ni kunna följa min vardag och mitt liv.
  • Till bloggens startsida
  • Om

    Min profilbild

    RSS 2.0