Yran 2013

Har haft en riktigt rolig helg, yran i år blev väldigt lyckad. Vädret var underbart, bra artister och tillbringade helgen med en massa härliga människor.


Underbara sommar

Så underbart skönt att sommar värmen äntligen kommit på allvar. Att få ha flera dagar med bara sol och värme. Kommer verkligen perfekt till stråket veckan och yran! Var med Ida igår kväll, vi gick runt på stråket, köpte mjuk glass och myste i solen. Kvällen slutade i både skratt och tårar men hade en bra kväll ändå. Idag har jag och mamma bara njutit hela dagen i solen. Mamma hittade mitt namn på en cola light så vi delade den.

 

Grönalund

Har haft en grymt rolig dag på grönalund, hur fint väder som helst och allt var bara underbart. Jag vågade åka precis allting, till och med frittfall, insane och den nya slänggungan eclips! Trodde aldrig jag skulle det, och tyckte det var hur kul som helst! Vi prövade även belgiska våfflor och det var gott. Tio timmar där gick väldigt fort, men nu ska det bli skönt att sova.

 
 

Härlig dag

Har haft en härlig dag tillsammans med Klara i Stockholm. Idag så gick vi runt på stan och shoppade, köpte med oss lunch och åt den ute i det fina vädret! Satt kvar där och solade, och sedan köpte vi även med oss en varsin frozenyogurt. Ikväll så har vi ätit middag på Vapiano och nu myser vi i min brors lägenhet framför en film.


I need your love

Här kommer en till outfit från en kväll på Rhodos, hade på mig en gammal favorit topp från Gina och till det en kjol som jag köpte innan jag åkte på H&M.
 

Faliraki beach

 
 
 

It's time to move on

Hade en väl behövlig myskväll med Ida och Klara igår, vi fika och pratade hela kvällen lång. Att ha sådana vänner man kan prata om allt med betyder så mycket! Det behövs verkligen när man känner sig så här upp och ner.


Myskväll

Åker iväg och firar Klara, så blir det myskväll med finaste vännerna!
 

Sommar planer

Vart har sommaren tagit vägen?? det är redan mitten utav juli och den riktiga sommar värmen har inte kommit än, har ju bara varit några fina dagar lite då och då.. men inget som har hållit i sig. Det gör verkligen att jag längtar tillbaka till värmen på Rhodos! Men men jag har ju faktiskt roliga saker att se fram emot oavsett vädret. Jag och Klara har lite spontant planerat in en Stockholms resa, så vi åker nästa fredag. Sedan när vi kommer tillbaka är det ju yran, och om exakt en månad fyller jag år! Sedan får vi se om min och pappas resa till London blir i augusti eller i höst.
 
Tog en bild från stranden i Rhodos stad, saknar Grekland! ♥

Jordgubbstårta

Igår så firade vi pappa eftersom han fyllt år, jag bakade en jordgubbstårta till honom. Den blev väldigt god om jag får säga det själv, och denna gång gjorde jag till och med tårtbottnarna själv.


Fisketur med pappa

Kom hem till Svenstavik idag, efter att ha tillbringat en vecka i stan tillsammans med fina vänner. På kvällskvisten drog jag och pappa ut på en fisketur, så har nyss kommit hem. Känner mig riktigt stolt över att fått en stor harr alldeles själv, men kan säga att jag var väldigt nervös innan jag fått upp den på land.


Om mig:
Mitt namn är Matilda Nilsson, och jag bor i en by som ligger utanför Östersund. Jag är femton år, och i min blogg kommer ni kunna följa min vardag och mitt liv.
  • Till bloggens startsida
  • Om

    Min profilbild

    RSS 2.0