Mysfika

Sitter ute på altan med öppna dörrar, solar och läser lite tidningar! Har nyss fikat latte och små goda påsk praliner med mamma. Mysigare Söndag ♥
 

Påskaftons middag

Hade en super mysig påskmiddag igår med familj och släkt ♥

 


Dagens

Idag har jag på mig min nya sjal och nya jeans, som jag köpte på Gina i Lördags.


Monday

Ja då var det måndag igen, men känns skönt att det bara är fyra dagar på denna vecka och sedan påsk lov! Ska upp till fjällen på lovet, åka skidor och ha det bra! Men nu måste jag träna inför muntliga nationella som jag har imorgon, så puss hej.


Eastern palace

Igår hade jag en mysig dag och kväll tillsammans med familjen. Min bror Jens fyller år idag så vi firade honom med middag på Eastern palace igår. Jag är typ kär i den mongoliska buffén 😍


Mys fika

Sitter och har det trevligt på törners med mina fina tjejer, Klara och Ida! Mysigare torsdags eftermiddag ♥


Fixat håret

Idag var jag och fixade håret igen på salong aqui, det blev inte tillräckligt blekt sist, så jag fick komma dit och bleka det igen helt gratis. Så nu är jag ännu mer nöjd över resultatet!


Ombre hair

Nu har jag kommit hem efter några timmar hos frisören på salong aqui. Jag blev super nöjd med ombre, tycker det är fint att håret fortfarande har en naturlig look. På bilderna syns det lite dåligt på grund av skenet i salongen.


Torsdag

Idag fick vi sluta skolan tidigt, så jag gick på stan en stund med några vänner och sedan när jag kom hem satt jag mig och jobbade med lite läxor. Gjorde mig också ett rejält mellanmål: keso med äpple, banan, blåbär, valnötter & kanel och en hårdbröd macka med ägg. Nu är jag redo för ett pass på gymmet, vi hörs sen! Puss hej


Update

Hejsan! Jag vet att jag bloggar ganska sällan, skulle vilja bättra mig med det men jag känner att jag inte riktigt hinner med och har heller inte så intressanta saker att blogga om. Min vardag består ju av skola, träning och sånt som för så många andra. Men ska försöka att uppdatera lite oftare iallafall. Har ni önskemål på vad jag ska blogga om så säg gärna till!!
Jag är så himla nöjd över min nya klocka, denna vecka har jag använt läder bandet.


Älskar hallon

Nu ska jag göra en god efterrätt av hallon kesella, hallon och toppat med mörk choklad med smak av hallon. Jag bara älskar hallon ❤


Mys i fjällen

Nu har jag kommit hem efter några super roliga dagar i fjällen. Här kommer lite mer bilder! 😊


En dag i skidbacken

Just nu sitter jag och mina fina brudar och myser i stugan, äter rabarber paj och dricker te. Väldigt skönt efter en heldag i skidbacken, vi har haft riktigt trevliga dagar och än är det inte klart. Nu ska vi bada & basta och ikväll blir det mys med middag och film


Daniel Wellington

Är väldigt nöjd över min nya klocka! Jag köpte både en rem i textil och en i läder, eftersom att jag tycker om att variera mig lite beroende på vilka kläder jag har på mig.
 
 

Ny sportbh

Glömde att säga förut att jag köpte mig en ny sportbh också idag, har bara svarta sen förut så det var roligt med en i rosa.

 


Tisdag

Idag har jag varit lite på stan igen med mamma, vi gick runt i affärer och stannade och fika på törners. Jag köpte tunna silver ringar, har köpt oäkta förut men är så less på att ringarna blir miss färgade. Så nu fick det kosta lite extra, men det får jag ju igen på att de kommer hålla sig fina mycket längre! Har även hunnit med att träna lite på gymmet och nu sitter jag i soffan och skriver klart en hemuppgift i historia.


Om mig:
Mitt namn är Matilda Nilsson, och jag bor i en by som ligger utanför Östersund. Jag är femton år, och i min blogg kommer ni kunna följa min vardag och mitt liv.
  • Till bloggens startsida
  • Om

    Min profilbild

    RSS 2.0