In the sunset

 
 
En kväll på Rhodos hade jag på mig en enkel beige klänning, som jag köpte på Berskha medans jag var där.
 

Lindos

 
 
 

Morgon mys

Igår kom jag hem till min lägenhet för första gången på tre veckor. Klev upp tidigt idag eftersom jag hade tid på ungdomsmottagningen. När jag kom hem satte jag på mig mys kläder, gjorde frukost och åt den i sängen. Senare blir det träning efter många lata veckor, och ikväll ska jag och några vänner ha picknick.


Black & white

 

Lång klänning

En kväll på Rhodos hade jag på mig en svart lång klänning som jag köpte på Ginatricot nån dag innan vi åkte.
 
 
 

VS på flygplatsen

På Arlanda när vi skulle åka till Rhodos stannade jag och kikade i ny öppnade Victorias secret butiken, finns verkligen super mycket fint! Men handlade bara ett par trosor eftersom att jag snart ska till London, där finns ett större sortiment och priserna är billigare.
 
 
 
 

Där palmerna bor

Hade tänkt visa lite olika outfits från kvällarna på Rhodos, så börjar med den första kvällen.
 
 
Topp från Gina, svarta shorts Levis 501, ballerina skor från Skopunkten och klocka Daniel Wellington

På väg hem

Sitter nu och väntar på bussen som ska ta oss till flygplatsen. Jag har haft två underbara veckor, och kommer verkligen att sakna Rhodos!


Bershka

Igår var jag och mamma på stan och gick lite i affärer, blev shopping igen på Berskha för mig. Jag bara älskar den butiken!


Pizzeria Fortuna

Sista middagen här i Rhodos, och vi åt på en restaurang med super goda pizzor. De var den bästa pizza jag någonsin ätit faktiskt.


Midsommar outfit

 
Så här såg jag ut igår på midsommar afton, hade på mig en vit klänning som jag köpt på en butik här i Rhodos som heter Berskha. De har verkligen super mycket fina kläder, till inte så dyra priser.
 
 

 


Glad midsommar!

Hej! Det här inlägget skulle ha kommit upp igår, men wifi här på hotellet krånglar så mycket. Hoppas ni hade en underbar midsommarafton. Jag har det super bra här på Rhodos, dessa två veckor har gått så fort och nu har vi bara två dagar kvar i denna fina stad. Fast det ska bli skönt att komma hem också, men jag önskar att vi kunde ta med värmen till Sverige.


I väntan på flyget


Rhodos

Om en dag så är vi luften på väg till Rhodos, kommer bli två underbara veckor i värmen!


Packar för fullt

Håller just nu på att packa, och jag har det svårast med att inte ta med för mycket kläder och skor. Tycker att gränsen på 15 kg är alldeles för lite hehe, kan inte riktigt förstå att det bara är en dag kvar.. för åh vad underbart det ska bli!!


Rolig kväll

Hade en väldigt rolig kväll igår med en massa vänner!


Om mig:
Mitt namn är Matilda Nilsson, och jag bor i en by som ligger utanför Östersund. Jag är femton år, och i min blogg kommer ni kunna följa min vardag och mitt liv.
  • Till bloggens startsida
  • Om

    Min profilbild

    RSS 2.0