Freedom


Skön dag

Idag så var vi på radion största delen av dagen. Vi spelade in våra egen skrivna radioprogram, riktigt roligt var det! Som jag sagt förut tycker jag väldigt mycket om min klass, så det gör att skoldagarna nästa aldrig blir tråkiga. Efter skolan träffade jag upp mamma på stan, vi gick lite i affärer och tog en fika på pause. Jag hade nästan glömt bort hur himmelskt god bärpajen på pause är!

Middags bjudningar

Hej! Sorry för dålig uppdatering, men jag har helt glömt bort bloggen när det varit mycket annat. I förrgår så kom iallafall Klara och Linda på middag hos mig. Sedan igår efter en lång och seg dag på skolan skyndade jag mig hem, för att sedan åka till Linda på middag tillsammans med henne och Frida. Efter middagen åkte vi och kollade på hockey. Östersund förlorade dock tyvärr mot Sundsvall med 5-3. Har inte haft så mycket plugg.. men nu har jag en hel del att börja ta tag i.

(Lånade dessa bilder från Lindas blogg)

Bröllop

I lördags skyndade jag mig hem från Ida. För vid två så hämtade pappa och min bror Micke upp mig. Vi for sedan till Frösö kyrka där det var vigsel för min farbror och hans blivande fru, vi for sedan vidare till Arctura där vi tillbringade kvällen med god mat, dricka, skratt, musik & dans. En trevlig kväll helt enkelt!


Glad alla hjärtansdag

Hoppas ni alla har haft en bra alla hjärtansdag! Trots att jag tycker denna dag är rätt överskattad så är den ju mysig. Har tillbringat min dag/ kväll tillsammans med mina älskade babes, förutom med Linda som åkte till Tännäs. Vi åt sushi middag på Sammurai och har haft myskväll med godis och film.


Torsdag

Idag hade jag bara en lektion så efter det gick jag och tjejerna på stan och fikade semlor på Törners, vi hade skickat semlogram till varandra. Ikväll har jag och Klaudia ätit middag hos mig och nu kollar vi på tv och äter lite choklad!
Länge leve livet

Kändes rätt meningslöst att gå på skolan idag eftersom vi hade matte en timme, och jag jobbade kanske tjugo minuter av den.. sen på median hade vi en seg och totalt ointressant genomgång om kommunikation. Hade sedan ett lååångt hål på tre timmar så gick på stan ett tag och sedan drog jag, Klara och Linda hem till mig och drack kaffe. Men idrotts lektionen var ändå intressant, fick se en film och göra lite övningar kring alkohol och att köra i trafiken. Har aldrig åkt med någon som är alkholpåverkad (tror jag) och tänker aldrig göra det heller, speciellt inte efter den där lektionen. Så många som dör på grund av det och framförallt unga människor, så mycket som en i veckan bara i Sverige!
 
 

Tacomys

Hängde med Linda på Tacomys hos hennes kompis Frida, även Julia var med och en annan tjej som heter Alva. En trevlig kväll med härliga tjejer.Nytt i garderoben

Köpte som sagt två tröjor i fredags, den långärmade är från MQ av märket Bondelid och linnet är från BikBok.

When I look at youYou never know how strong you are, until being strong is the only choice you have.

Semlor

Fick äntligen den första semlan för i år och inte vilken som helst, utan mommas goda! Promenad i det fina vädret, fika och OS får förgylla denna dag.Bästa dagen på veckan

Denna dag hade jag två lektioner som innehöll två långa skriftliga prov, vilket är väldigt skönt att ha överstökat. Efter skolan gick jag på stan med Ida, jag hade bestämt mig för att inte handla men slutade med att jag köpte ett linne och en tröja. Kunde inte motstå.. Men är väldigt nöjd med mina köp! Sedan fikade jag med en vän på Törners, så hade en väldigt trevlig eftermiddag. Ikväll har jag och mamma ätit tacos och nu myser vi framför min favorit serie.Hädanefter

Tiden går med en väldig fart och veckorna ser i princip likadana ut. Jag tycker väldigt mycket om min klass, men är rätt less på skolan i övrigt. Jag känner att samhälle media inte riktigt är något för mig, men ska ändå fortsätta kämpa på i ämnena och det positiva är att man oftast hinner klart på lektionerna. På idrotten idag hade vi långfärdsskridskor, hade aldrig åkt det förut men tycker faktiskt att det var riktigt roligt! 
Bilden är på tre sköningar från min klass.


Spontant är bäst

Igår efter skolan gick jag och Ida på stan och shoppade lite, sedan kom vi spontant på att göra en förändring med håret. Vi köpte därför hårfärg och åkte hem till henne, jag blonderade slingor och hon färgade det lite mer röd, brunt. Spontant kan vara allra bäst! Sedan åt vi och tre tjejer till middag, vi gjorde goda kyckling fajitas. Hade en riktigt rolig kväll med en massa härliga människor! 

Om mig:
Mitt namn är Matilda Nilsson, och jag bor i en by som ligger utanför Östersund. Jag är femton år, och i min blogg kommer ni kunna följa min vardag och mitt liv.
  • Till bloggens startsida
  • Om

    Min profilbild

    RSS 2.0