Glad idag

Trodde aldrig det skulle ske.. men idag fick vi igen matte proven i procent och jag fick ett A. Hela dagen har jag varit glad och fylld av energi!


Dinner after workout

Idag efter skolan körde jag ett hårt pass på gymmet, så nu har jag lagat god middag och ska äta framför topmodel sverige eftersom jag missade det igår. Mysigare tisdags kväll. Pussar


Om helgen

Har haft en väldigt rolig helg. I fredags var jag med Ida efter skolan, vi gick på stan, åt middag och sedan åkte vi på födelsedagsfest i Orrviken. Hade en väldigt rolig kväll! På lördagen åkte jag hem till Svenstavik och följde sedan med pappa till våran stuga på Storhogna, vi åt super god middag på hotellet där. Söndagen började vi med att åka skidor och sedan kollade vi på skid VM. På kvällen hade jag innebandy match här i stan mot Sundsvall, men tyvärr förlorade vi den.


Hemma från gymmet

Har kommit hem från ett skönt pass på gymmet, idag körde jag helkropps träning och avslutade med två olika slags mag övningar som jag alltid gör på slutet av ett pass. Nu ska jag ta en dusch och sedan äta maaat!
(Hehe lite stökigt i bakgrunden, blir nog till att städa också) Puss hej


Onsdag kväll

Hej, gårdagen var väldigt lång och jobbig med prov i både engelska och matte. Men jag tycker det gick ganska bra på proven. Sedan var jag bjuden på middag hos Maria och där bjöds det på super god fisksoppa.


Lördag morgon

Hej! Igår hade jag en trevlig kväll med vänner från min gamla klass. Nu sitter jag i soffan med god frukost och kollar på alpina VM. Mysig lördag morgon 💗


Sommar kläder

Längtar tills sommaren på många sätt, men nästan allra mest efter att få använda alla fina kläder som kan ha då! Vill kunna använda shorts, klackar, kjolar och klänningar till bara ben.


Alla hjärtans dag

Glad alla hjärtans dag allihopa! Jag som är singel åt min hjärtans dag middag tillsammans med familjen på törners, det var ju mysigt det också. Fick även jätte fina presenter av min mamma, hår schampo och balsam från macadamian oil serien och lite lyxig choklad.


Onsdag kväll

Inte helt fel med glass och hallon efter en kväll med en massa plugg. Har varit på middag hos min kusin och fått hjälp med matten, så det känns bra inför provet som är snart. Vi ska nu fika och kolla lite på tv innan jag drar hem. Men jag börjar inte för än elva imorgon så det är inte så bråttom i säng. Pussar


Dagens


Tröja och byxor från Gina // skor från din sko


Ny vecka med nya möjligheter!

Godmorgon gott folk! Jag är egentligen väldigt trött, har inte sovit bra inatt pågrund av mycket drömmar. Konstigt nog vaknade jag tidigt ändå, hann därför med att lägga lite extra tid på frukosten. Blev en av min favoriter, yoghurt med äpple & kanel, hårdbröd med ägg & kaviar och en kaffe för att piggna till lite. Tänkte även få till en lite rolig outfit, så kanske lägger upp den senare idag! Pussar


Söndag

Hej! Har varit dålig uppdatering i veckan, för att jag har inte prioriterat att blogga. Har inte så mycket intressant att berätta heller. Har varit ganska fullt upp på skolan med prov i historia, ekonomi och inlämningsuppgifter. Förutom att varit på skolan och pluggat har jag tränat med Jens, gått på stan med vänner och varit på middag med vänner från grundskolan. I fredags hade jag en väldigt rolig och trevlig kväll, och igår åkte jag hem till svenstavik. Sen idag åkte jag femton km skidor med pappa och kom tillbaks hem till lägenheten för någon timme sedan. Nu har jag bara tagit det lugnt och ätit en semla som min momma skickade med till mig. (den ser inte så fin ut.. för jag stoppade i lite hjortronsylt) Men supergod kan jag lova!

 

 


Nya tränings skor

När jag var i Stockholm köpte jag även nya träningsskor, det var en ny model som är en bra all-round sko. Kan använda dem både till styrke träning, idrotten på skolan men jag kan också använda dem som spring sko eftersom att de har en sula som ger fötterna ett bra stöd. Köpte dem i stora gallerian mitt i centrum på en affär som heter foot locker.
 
 

Helgens shopping

 
 
Blå skjorta från Hollister // Svart linne med guld kors från Ohio // Vit virkad tröja från Ginatricot  // Levis shorts från Urban outfitters // Army jacket från Weekday // Tygpåse från Beyond retro // Ärmlös jeansskjorta med virkade detaljer från BikBok. 

Hemma igen

Nu har jag kommit hem efter en trevlig helg i huvudstaden, på fredag kväll umgicks jag med min bror och pappa och vi gick ut och åt pizza. Sedan igår var jag och Ida på stan och shoppade hela dagen, vi avslutade med en mys fika på waynes coffe. Vi drog sedan hem till hennes brors lägenhet och chillade hela kvällen och käkade mer pizza och godis.


Om mig:
Mitt namn är Matilda Nilsson, och jag bor i en by som ligger utanför Östersund. Jag är femton år, och i min blogg kommer ni kunna följa min vardag och mitt liv.
  • Till bloggens startsida
  • Om

    Min profilbild

    RSS 2.0