Vi bara myser

Jag vaknade alltså efter tolv idag, om det någonsin hänt är jag osäker på. Hade iallafall en mysig kväll igår, med en del av tjejerna från klassen. Vi åt pizza och annat gott, pratade om våra midsommarkvällar och hade det bara bra. 


Midsommar

Detta var den bästa midsommar jag någonsin haft! Hade en super trevlig middag hos Klara, med god mat och mys. Fortsatte sedan kvällen på en rolig fest i Odensala, med party-tält och DJ. Natten slutade sedan på ett oväntat, men bra sätt!


Redo att dö för att känna att jag lever

Brukar inte vara så privat i min blogg, men kan säga att jag under tvåan haft en jobbig period i livet. Men allt har sin tid som min mamma brukar säga, och det är inte förän man varit på botten som man kan nå toppen. Det var längesen jag kände mig så här levande som jag gör nu! Är självklart glad för att gått ut tvåan med bra betyg, har underbara vänner & familj och ett långt sommarlov framför mig med massa roliga saker!! Men framförallt känner jag mig stark i mig själv och det är viktigast av allt!

Avslutning

Igår var en riktig mysdag, började med att lyssna på sång i aulan och sedan tårt-fika med klassen. Jag, Linda, Klara och Ida invigde också nya favorit cafét i stan, Waynes coffe var så mysigt! På kvällen grillade vi, spelade kubb och hade det bra hos Ida.Några bilder är från min vän Lindas blogg, kika in på den bland mina länkar!

Skönare tisdag

Skönare dag! Började dock med att försova mig.. men hann till spanskan! Jag hade muntligt kursprov i spanska och fick sedan reda på att jag får C i kursen, så väldigt nöjd över det! Sedan var jag vrål hungrig, så tur det var potatisbullar till lunch. Efter det svenska, fick reda på B i betyg. Sedan orkade vi inte stanna på skolan mer, jag, Linda och Ida köpte med oss jordgubbar & glass, solade och myste hela eftermiddagen hos Ida.
Finaste tjejen

Har varit väldigt dålig uppatering på senaste tiden, men har varit mycket i skolan och inte prioriterat bloggen. Men nu är det bara några dagar kvar av tvåan, så kommer bli bättre i sommar. I helgen var jag iallafall på Olivias dop. Är så stolt faster till en fin tjej! 
Om mig:
Mitt namn är Matilda Nilsson, och jag bor i en by som ligger utanför Östersund. Jag är femton år, och i min blogg kommer ni kunna följa min vardag och mitt liv.
  • Till bloggens startsida
  • Om

    Min profilbild

    RSS 2.0