Sovmorgon

En lång och skön sovmorgon var inte dumt så här på en torsdag, gjorde mig en god brunch bestående av Amerikanska pannkakor med frukt, bär, kokos flingor och honung. Så gott!! Nu ska jag fixa mig klart och dra iväg till skolan. 



Vanlig Söndag

Denna Söndag har bestått av att kolla serier, fikamys, middags bjudning och en hel del plugg. En rätt så typisk Söndag!

Vardags lyx


En skön paus

Sitter just nu och dricker en kopp kaffe framför datorn, vi fick eget arbete i några timmar så då passade jag på att gå hem. Kan vara skönt ibland! Så kollar runt på skor, ska beställa mig ett par Air Max men har inte riktigt bestämt mig för vilken färg.



Lev i nuet

Började denna Söndag med mysfrukost framför Vampire diaries, har inget planerat för denna dag så får se vad den har att erbjuda!
 

Älskade helg






Efter skolan igår gick jag en stund på stan, sedan åkte jag till Ida. Vi fixade oss tillsammans och hon lade en fin makeup på mig! Kvällen bestod av god middag med vänner och lite fredags festligheter.

Michael kors

Har varit så himla sugen på att köpa denna vackra väska en lång tid, och nu är det nära att jag gör det också. Får se när jag åker till Stockholm om jag äntligen slår till på den!
 
 

Längtar mig bort

Längtar mig bort till varmare breddgrader! Just nu är jag är inte alls särskilt motiverad till skolan och är så sjukt less på vintern. Jag är absolut ingen vinter människa, vill bara ha sommar året om (förutom kanske i December). Blev iallafall lite mer peppad till skola när det gått bra på senaste proven, fick bland annat igen ett media prov idag som jag fick A på. Tur att man har lite roliga saker att se fram emot iallafall, och det jag längtar till allra mest är min och brudarnas resa till sommaren! Hoppas på Ayia napa men blir nog super roligt oavsett vart vi åker.
 
 

Bästa som finns

Ikväll åkte jag och Klara hem till Linda för Julia är här och hälsar på, har saknat henne väldigt mycket så roligt att träffas igen. Så nu ska vi fortsätta att mysa och sover även över här inatt.




Saffransostkaka

Ikväll åt vi en super god dessert bestående av saffransostkaka med inkokta kanel apelsiner och grädde.
 

Söndagar

Många tycker Söndagar kan vara tråkiga, men jag ser det som en skön dag då man inte behöver göra så mycket. Idag tog jag en lång sovmorgon och fixade mig en god frukost, har också varit ute på promenad med Molle i det fina men kalla vinter vädret och fikat hos momma & moffa. Tänkte åka in till stan ikväll men gör det imorgon istället för ska fixa med lite inför veckan. Så har jag också tid att kolla på Vampire diaries ikväll hehe, har blivit helt inne i den serien igen!
 

Fredags mys

Även fast vi bara gått tre dagar denna vecka, tycker jag det är skönt med helg! Har haft lite svårt att komma in i rutinerna igen och därför varit trött på skolan. I eftermiddag åkte jag hem till Svensta, så ikväll har jag och mamma bara legat och kollat på Vampire diaries och ätit choklad mousse.
 

Torsdag

Idag på håltimmen gick jag på stan och fyndade lite inne på Stadium, halva rea priset är ju inte fel. Kan visa vad jag köpte sen. Efter skolan gick jag hem och körde träning med egen kroppsvikt och lagade mig sedan en god middag! Just nu sitter jag och kollar på tv med Klara, och vi dricker te ur mina nya favorit koppar.



Bästa julklappen

Första dagen på skolan detta år var helt okej, känns framförallt roligt att träffa klassen igen. Efter skolan använde jag mitt nya busskort som gör att jag kan åka gratis både Länstrafiken och stadsbussarna, känns riktigt nice framförallt för att mina bästa vänner bor ute på frösön och i odensala. Bästa julklappen kom alltså från kommunen hehe! Jag och Klara handlade lite på nya Ica kvantum, utökade min Pauluns samling med granola müsli. Kan verkligen rekommendera den till yoghurt, hur gott som helst och fyllt med nyttigheter!




Tillbaka till verkligheten

Ja då var sista dagen på det här lovet snart slut. Idag har jag gått på stan med Ida och Klara en stund, tog en latte på törners och sedan har jag fixat med mindre roliga saker men sådant som måste göras. Lagat middag, diskat, städat och handlat mat.. De är tillbaka till vardagen igen, men det känns ändå rätt okej.



Dagens middag blev pasta med skinksås och broccoli, simpelt men gott!


Faster till en flicka

Vaknade imorse av att få en bild på min bror tillsammans med en söt liten flicka. För inatt blev jag faster, känns så roligt! och skönt att allt gått bra för dom. Nu vill jag åka till Stockholm och träffa den lilla tjejen, blir nog en trip tillsammans med pappa någon helg framöver. 




Kärlek till en kofta

Hej! Började det nya året med att jobba i två dagar, inventerade på dollar store. Men med roliga människor så var det inte så tråkigt ändå, andra dagen var Hanna där också vilket var väldigt roligt eftersom vi inte träffats på så länge. Igår hade jag en mysig dag med gamla saknade vänner, men nu har vi planerat in roliga saker vi ska göra. Jag och Klaudia ska bland annat åka och hälsa på Moa i Falun någon helg framöver. Idag tog jag en låång sovmorgon, och har legat och kollat på Vampire diaries resten av dagen. Måste passa på med lata dagar innan skolan börjar igen!

Jag tycker väldigt mycket om odd molly kofterna i modellen lovley knit, och jag har redan en röd. Men när jag såg den här svarta med rosa band, blev jag smått kär. Så tänker köpa den så fort lönen kommit! 


Ett nytt år

Bilder lånade från min kompis Ida, hennes blogg  hittar ni här http://idadanielssonn.blogg.se/
Kvällen igår började hemma hos Ida. Vi fixade oss fest fina tillsammans och lagade en god trerätters middag som bestod av avokado med skagen, oxfile & potatisgratäng och till efterrätt vaniljpannacotta med hallon. Sedan begav vi oss in mot staden för mera festligheter och firade tolvslaget som så många andra i badhusparken. Natten avlutades hos mig och vi kom inte i säng för än det var morgon. Hade en väldigt trevlig nyårafton med roliga människor.
 

Om mig:
Mitt namn är Matilda Nilsson, och jag bor i en by som ligger utanför Östersund. Jag är femton år, och i min blogg kommer ni kunna följa min vardag och mitt liv.
  • Till bloggens startsida
  • Om

    Min profilbild

    RSS 2.0