BikBok rea

Hej! Denna dag har varit väldigt intensiv, men har hunnit med väldigt mycket så det känns bra. Började skolan halv nio med nationella i svenska och slutade som vanligt halv tre efter en super rolig idrotts lektion. Kom hem, åt mat och diskade & städade lite i lägenheten. Hamnade sedan av en slump på BikBok, 50 % rea i hela butiken! Så köpte två stycken fina toppar. Efter det drog jag iväg på gymmet och har nu kommit hem och ätit middag!


Fredagen

Gårdagen var väldigt trevlig, slutade skolan tidigt så jag gick lite på stan med några vänner. Hade sedan en mysig eftermiddag tillsammans med en speciell person. På kvällen gick jag och Ida på Via grande och åt pizza, resten av kvällen spenderade hon, jag och Sanna hos mig. Vi pratade, åt godis och kollade sedan på en skräck film tillsammans med några fler vänner. Älska fredagar ♥


Måndag igen

Hej allihopa. Ja då var de måndag igen.. veckorna går så fort och idag kände jag när jag promenerade hem att våren börjar komma, och att jag kunde sitta ute på balkongen på eftermiddagen och sola lite. Min dag har sett ut som en vanlig måndag.. skola, sen iväg på gymmet, kommit hem lagat middag och nu mys i soffan med en kopp te och kvällsfika. Gjorde mig för lite extra med frukt, kesella, hallon och valnötter.


Bokat resa!

Nu har vi bokat resa till Rhodos i två veckor i juni, ska bli så himla roligt att åka dit igen! Tyckte det var hur roligt, mysigt och härligt som helst förra sommaren. Just nu längtar jag bara till sol och värme, efter den här långa vintern. Vill börja använda alla fina sommar kläder, kunna vara ute med vänner på kvällarna utan att behöva frysa och allt annat härligt som hör sommaren till! Att börja sommaren med två veckor i Rhodos kommer bli bäst 💗


Sushi

Idag blir det sushi till lunch, tycker det är supergott!


Mönstrad halsduk

Igår såg jag denna skönhet på skobutiken i Svenstavik och den fick bli min! Har varit ute efter en liknande halsduk en längre tid.. men inte hittat någon, och är därför extra nöjd över detta köp. Tycker om att halsduken har två olika färger så att jag kan välja vilken sida jag vill ha synlig.
 
 

Nytt i garderoben

Nu kommer bilder på vad jag handlade i onsdags, det blev en vit topp och två bh:ar från H&M och en topp från Lindex av märket Holly & Whyte som är ett rätt nytt märke.
 
 

Fredags mys


Mys onsdag

Har haft en väldigt mysig dag, jag och mamma åkte in till stan imorse och har gått runt i affärer och fikat på wedemarks. Jag hittade lite kläder, som jag kan visa sedan. Sen ikväll kom Klara till mig, så vi lagade Taco paj till middag och nu ska vi kolla på film och äta lite godsaker.

 


Påsk helgen

Har haft många härliga dagar i fjällen! Har bott i våran helt underbara stuga på Storhogna. I fredags åkte vi längdskidor och i lördags åkte jag slalom med kusinerna, åkte sedan hem med dem och så hade vi påsk middag hemma hos mig på kvällen. Igår var jag väldigt trött så stannade hemma i Svensta, och hade mys dag med mamma. Men imorse klev vi upp tidigt, jag och pappa tog en lång tur på två mil. Jag tycker så mycket om båda mina familjer ♥

Om mig:
Mitt namn är Matilda Nilsson, och jag bor i en by som ligger utanför Östersund. Jag är femton år, och i min blogg kommer ni kunna följa min vardag och mitt liv.
  • Till bloggens startsida
  • Om

    Min profilbild

    RSS 2.0