Bikinis 2012

Hejsan! Idag har jag kollat på olika resor tillsammans med mamma, det lutar mot att det blir Rhodos två veckor i slutet av Juni.. men vi får se hur det blir! Är iallafall sjukt sugen på att få resa bort till varmare länder, känns även extra roligt att en av mina allra bästa vänner ska få följa med! ♥

Är verkligen sugen på denna fina bikini från H&M fashion against aids, men den verkar vara slutsåld eller nåt på hemsidan. Jaja, jag får väl hålla ögonen öppna. Ska nog beställa hem en annan bikini också, men den får ni se då isåfall.

Klaudia fyller 16 år

Hejsan, har haft en super mysig eftermiddag tillsammans med Martina, Sanna och Klaudia. Vi var hos Klaudia och firade henne med presenter och tårta eftersom hon fyller 16 år imorgon. Men sen ska vi ha en fest och fira både henne och några till vänner som fyller år snart, så då tänkte jag ge henne min present eftersom jag måste in till stan för att fixa den. Vi fyra satt och kollade i en klädes katalog och börja tänka på allt som ska fixas inför skolavslutningen, med kläder och allt. Kan inte fatta att det snart är dags, och att våran härliga klass ska spilltras.  

Min lilla snygging!! ♥



Shopping och modetips

Tänkte visa upp lite närmare bilder på kläder som jag köpt den senaste tiden, och ge lite mode tips. Hoppas ni tycker det blir roligt att se och läsa om och få insperation inför sommaren 2012! Enjoy



Dessa två skjortor fick jag uppsydd när jag var i Kina, dem kostade endast 99 kr/st och sitter riktigt bra på eftersom att dem är anpassad precis efter min kropp. Så nu i vår tänkta jag matcha dem tillsammans med mina skinn byxor, vanliga jeans, skinn jacka, jeans jacka/ jeans väst. Sedan när sommaren kommer så blir det skinn shorts, hög midjade jeansshorts eller till en söt sommar kjol. Tycker det är så himla snyggt att blanda olika stilar till en härlig kombination av sött, tufft och lite propert.

Våren är här!

Hejsan! Känns så härligt att våren äntligen är här, och att man kan gå i bara skinnjacka eller jeansjacka utan att behöva frysa. Jag känner mig även mycket gladare och piggare när det är fint och varmt väder, tänkte att jag är lite konstig först.. men det upplevde även mina vänner. Dagen på skolan har varit ungefär som vilken fredag som helst, kändes lite tomt bara eftersom 9.a är på klassresa i Göteborg. Sen efter skolan hjälpte jag mamma och dem andra på Dollar store, eftersom att det var personalens dag behövde dem lite extra hjälp. Var sen ute i fin vädret och tränade lite tillsammans med min pappa. Ska ni hitta på nåt roligt denna helg? Puss! ♥

 
 Jeans väst + vita jeans från Ginatricot, linnet + ring från H&M, brillor från Turkiet och skor från Jeffrey campbell.

Torsdag kväll

Hejsan allihopa! Min Torsdags kväll består tyvärr endast av att göra läxor, jag håller på för fullt med att skriva klart en svenska uppgift som ska vara klar tills imorgon. Men med en kopp te, och min nya mysiga byxdress på mig känns det ändå ganska okej. Byxdressen var en av sakerna jag fick hem från ellos idag (kan visa en tydligare bild på den sen) det var även något som inte passade så det ska jag skicka tillbaka. Blir nästan alltid något som inte blir bra när jag beställer hem kläder. Men det mesta tyckte jag ändå var riktigt fint och passade bra!
   

Lax & rotfruktsgratäng

Till middag idag så gjorde jag och mamma en jätte god lax & rotfruktsgratäng, det har typ blivit en av mina favorit rätter för det är så himla gott. Jag tycker det ska bli riktigt roligt att snart få flytta till en egen lägenhet och laga den mat jag själv vill varje dag. Har kollat runt efter "ettor" i stan ett tag nu, men det har inte funnits någon som verkar någe bra. Men så idag hittade jag en etta som verkade väldigt bra.. men då var det på våningen under min bror, haha kändes inte så bra längre ;) Så det är väl bara att kolla vidare!




Hemma idag

Hejsan!
Imorse vaknade jag av huvudvärk och kände mig inte alls bra, så jag stannade hemma från skolan. Har därför bara tagit det lugnt idag, gjort lite läxor och nu ligger jag och läser nyaste nummret av veckorevyn. Men jag känner mig redan bättre så jag ska nog på skolan imorgon. Men nu ska jag fortsätta med att inte göra någonting, så vi hörs sen. Puss! ♥



Lita crochet

Vad som står högst upp på min önske lista just nu är verkligen dessa skönheter, från Jeffrey campbell. Så sjukt fina till sommar bruna ben!


Helgen som varit,

Hejsan, blogg lusten är inte direkt på topp just nu. Jag har haft väldigt fullt upp i helgen med olika saker, det har både varit jobbigt eftersom att det var begravning i Lördags, men sen har det även varit roligt att få träffa Micke och Heidi hela helgen. Dem bor ju i Shanghai annars, men kom hem till oss ett tag pågrund av begravning och lite andra saker. Hade en väldigt mysig dag i fjällen igår, åkte skidor från Storhogna till skalet och åt våfflor ute i det underbara vädret. Men nu ska jag fortsätta med mina läxor, så vi hörs sen.. Puss!


Sluta lev i ett förflutet som är förbi och i en framtid som ingen sett. Du lever bara här och nu!

Snyggt med vitt!

Tyckte att det var lite roligt när jag kollade på Kenzas blogg, och hon hade handlat både lika shorts, jeans och tröja som mig. Så jag snodde hennes bilder för att visa mina nya vita hög midjade shorts 299kr och min mysiga vit stickade tröja 199kr, båda från Ginatricot.


Life is what you make of it.

Hejsan, jag har inte tid att skriva så mycket just nu, men idag har jag iallafall haft engelska nationella. Det gick faktiskt mycket bättre än vad jag trodde att det skulle, så jag har typ varit nervös i en vecka i onödan.. haha! Igår när jag var i stan köpte jag inte så mycket, men det blev en mysig vit stickad tröja och en lång klänning. Men vi hörs nog ikväll, Puss på er! ♥♥♥


Ellos beställning.

Ikväll så gjorde jag & mamma en beställning från ellos på lite olika härliga vår kläder. Jag tycker oftast att det är bäst att prova kläderna, men det är ju alltid roligt att få paket hem med lite nya fina kläder! Inspireras av alla härliga färger som är nu i vår och sommar, en massa pasteller och neon färger. Love it!


Dagens

Hejsan! Nu är två skoldagar efter påsklovet avklarat, och tiden går så himla fort! Det är ju inte länge kvar för mig i nionde klass.. bara åtta veckor, men det är fortfarande mycket som ska hinnas med så det är bara att hänga i. Men eftersom det snart är maj så hade jag tänkt mig att få använda lite mer "våriga kläder" äntligen, men det känns inte så lockande när det har lagt sig en massa snö ute, men det är väl så när man bor i kalla norrland.. bara att gilla läget.
Puss på er! ♥



♥ Jeansen från Rut m.fl, blusen köpt i Shanghai och skorna från Jeffrey campbell. ♥


En massa läxor..

Hejsan, den här dagen för mig består av att göra läxor och ännu mer läxor. Jag har haft mer än en vecka på mig att göra dem, men såklart väntar jag med det till sista dagen.. jaja det är bara att jobba på! Det är iallafall lite roligare att göra läxorna på min ipad nu, för jag fick ett trådlöst tangentbord av pappa för någon dag sedan så det är mycket lättare att skriva. Sen igår kom ju min bror Micke hem från Shanghai, han ska stanna här nästan två veckor eftersom det är begravning och andra jobbiga saker som måste göras. Men jag fick iallafall en jätte fin present av honom, ett fodral i skinn med en snygg guld dragkedja till min ipad.


Vita jeans

Tänkte visa mina snygga vita jeans som jag köpt inne på Gina för endast 199 kr, tycker dem sitter riktigt bra på och är väldigt sköna! Nu i vår tänkte jag matcha dem med mina Jeffrey campbells och skinnjacka/jeansjacka. Känns så himla skönt att våren är påväg.. och att snön är borta!


Svart & hallonröd

Här är två klänningar som jag köpte när jag var i stan i Onsdags, den svarta har jag tänkt mig att ha ett lack skärp i midjan i någon härlig färg, och matcha med högklackade skor och naglar i samma färg. Den hallon röda har jag tänkt mig mer som vardags fin i sommar, med min vita virkade väst till som jag köpte i Kina och vita converse.

  


Salamisallad och fruktsallad

Idag har jag bara varit hemma tillsammans med min mamma, ganska skönt att bara ta det lugnt och njuta av att det är lov. Sen till middag idag gjorde vi en salamisallad av salamin vi sålde i klassen, det vart riktigt gott!
(På bilden ser det dock ut som att det bara är mozzarela, men allt annat ligger där under.. haha) Och till efterrätt gjorde jag mig en liten fruktsallad, kan aldrig få nog av det!


Sommar toppar

Hejsan! Igår hade jag en super mysig dag på stan tillsammans med min fina vän, och fina saker shoppade vi. Jag blir så himla inspirerad av att se alla sommar nyheter som kommit in i affärerna, och här kommer bilder på två nya bustier som jag köpte. Den söta med jordgubbar är från H&M 149 kr, och den blå blommiga från Gina 99 kr.


Första tussilagon


Sommarklänningar 2012

Något som står högst upp på min shopping lista idag är sommarklänningar! Det finns så stort utbud av klänningar i år, en massa olika färger, mönster och modeller. Så det är bara ut och hitta sina egna favoriter. Vi hörs när jag kommer hem, och så har jag förhoppningsvis lite nya fina kläder att visa upp då! Puss


Dem här klänningarna är tagna från Kenzas blogg, jag bara älskar hennes stil och alla fina kläder hon har!

Dagens ute outfit

Så här vandrade jag runt tillsammans med Mikaela idag, hade som sagt på mina nya skor och så har jag letat fram min svarta vårjacka. Det har ju inte varit så fint vår väder än, men snön är ju iallafall borta. Har haft några super mysiga dagar tillsammans med Mikaela, men imorgon åker hon hem igen. Så nästa gång är det väl min tur att hälsa på dem i Stockholm. Men imorgon ska iallafall jag och Maya dra in till stan, kolla i affärer och bara mysa!




New shoes!

Idag invigde jag mina nya jeffrey campbell lita, så himla sköna och snygga skor! I love them




Pannacotta med hallonsås

De här var gårdagens efterrätt, pannacotta med hallonsås. Riktigt gott blev det, och mycket enklare än vad jag trodde!




Här kommer ett liknande recept på pannacotta med hallon
.

Antal portioner:6
Ingredienser

55 dl vispgrädde
11 st vaniljstång (alt. 1 tsk vaniljsocker)
1/21/2 dl socker
33 st gelatinblad
22 dl hallon

Till garnering:
bär eller frukt
citronmeliss

Gör så här

1. Lägg gelatinbladen i blöt. Skär ett snitt i vaniljstången och skrapa ur fröna. Lägg fröna och vaniljstången i en kastrull. Häll på vispgrädde och tillsätt sockret. Låt koka upp. Rör om och låt puttra 1-2 minuter.

2. Ta av kastrullen från plattan. Lägg i gelatinbladen och rör om så att de löser sig.

3. Sila bort vaniljstången. Fördela hallonen i 6 portionsglas. Häll på smeten och ställ in i kylen minst 2 timmar så att det stelnar. Dekorera med bär och gröna blad före servering.


Påskafton









Påskägg

Jag har haft en super mysig påskafton tillsammans med släkt och familj, kommer visa lite bilder från kvällen imorgon. Men nu ska jag kolla på en film tillsammans med Mikaela, och äta godis ur mitt söta påskägg. Puss!


Påsk mys, hos mig.


Glad Påsk!

Hejsan, jag har inte bloggat så mycket på ett tag. Det beror både på att jag inte haft någon tid, men framförallt så har jag inte haft någon lust. Eftersom det har hänt en personlig sak som tagit upp all min tid ett tag. Men nu är ju iallafall påsken här, så jag ska försöka göra det till något bra tillsammans med min familj och vänner. Ta hand om er, och ha en mysig påsk! ♥


R.I.P


Du kommer alltid finnas i våra hjärtan! ♥


Jeffrey campbell lita black


När jag kom hem låg denna söta låda och vänta på mig, snacka om att jag blev överlycklig!

Back home!

Nu har jag kommit hem efter en mysig Helags tur tillsammans med min underbara klass. Men även fast det har varit roligt för det mesta, så är det väldigt skönt att vara hemma igen. För att bo tillsammans med femtio personer i små stugor på fjället kan vara ganska jobbigt efter några nätter, och framförallt att inte ha tillgång till en riktig toalett. Men det kommer helt klart vara ett minne för livet, och det är såna här saker man kommer minnas tillbaka till sen när klassen splittrats.


Vi nådde iallafall nästan toppen..

Packar inför Helags

Just nu packar jag för fullt inför våran helags tur som börjar imorgon, vi ska vara borta i två dygn och sova i stugor på Helags fjäll station. Kommer nog bli en riktigt rolig och mysig tur med min älskade klass. Jag hoppas på att det blir fint väder.. men det såg tyvärr ut som det skulle bli ganska kallt och blåsigt, så det gäller att jag klär mig varmt!
Vi hörs om några dagar, Puss!



Bilden är tagen från Ljungdalen förra året, jag älskar vår/vinter tiden.. men i år har det inte varit så bra väder som det brukar vara den här årstiden.

Make up store,

Här är vad jag fick med mig efter att jag fått min sminknig på makeupstore, blev en concealer i tre delar, rouge och en smink borttagnings kräm. Köpte även en katalog med smink tips och en massa insperation. Jag tänkte köpa lite andra saker oxå, men det blev så dyrt så jag får ta det någon annan gång.





Om mig:
Mitt namn är Matilda Nilsson, och jag bor i en by som ligger utanför Östersund. Jag är femton år, och i min blogg kommer ni kunna följa min vardag och mitt liv.
  • Till bloggens startsida
  • Om

    Min profilbild

    RSS 2.0