Sista dagen på året

Ja då var det den allra sista dagen på 2013! Vaknade upp hos Ida och hon bjöd mig på en god pannkaks frukost. Nu ska vi börja med allt som ska fixas inför kvällen, kommer nog bli ett roligt avslut på detta år. Jag kommer kanske inte hinna blogga mer idag så jag passar på att önska er ett riktigt gott nytt år!



Året som varit

Året som varit har både varit upp och ner, det har hänt bra saker och jag har haft roliga stunder. Men det har också varit en del jobbiga saker att gå igenom.. och jag har inte alltid mått så bra. Jag tänker inte ha några nyårslöften till det här året. Istället tänker jag att det här ska bli ett år då jag ska må riktigt bra och göra en massa roliga saker. För om man mår bra ser man sitt egna värde och tror på sig själv, och då kan man uppfylla allt det man vill utan krav på sig själv.
Täker dela med mig av bra saker och stunder från året som varit!
 
Mysig helg med mina brudar i våran stuga på Storhogna.
Påsk firande med släkten.
Underbara vår/ vinter dagar i fjällen tillsammans med pappa.
När man är så lycklig att det känns som att sväva på rosa moln.
Packa sig klar för två veckor till Rhodos, och känslan av att få gå ut första året med mycket nya erfarenheter, nya underbara vänner och bra betyg!
Två helt underbara veckor på Rhodos ♥
En rolig och mysig Stockholmsresa tillsammans med Klara.
Härliga sommarkvällar med vänner som yrankvällarna!
En glad och brun sjuttonåring!
 
En rolig resa till London med pappa!
Mycket nya saker, och det bästa var från Victorias secret!
Roliga fester som Halloween maskeraden.

 
Mina underbaraste som jag aldrig skulle klara mig utan ♥
Många myskvällar i December!
En trevlig jul tillsammans med familj, släkt och vänner!
 
 
 
 

Julklappar

Jag har haft en väldigt bra jul! Har ätit god mat & godsaker, kollat på bra filmer, haft uppesittarkväll med familj och släkt, varit med Mikaela och hennes familj, ätit momma och moffas underbara julbord, gått på mellandagsrea med vänner och bara myyyst ♥
 
Sedan fick jag väldigt fina och bra julklappar, det blev mest pengar i år.. men en del saker också. Jag fick bland annat en stickad tröja, myskläder, nagellack, smycken, smyckeask, smink, dag & natt ansiktskräm och vinter teer.

Från julafton

Hade en mysig julafton tillsammans med mina familjer ♥
 
 

Julaftons outfit

 
Så här ser jag ut på julafton, har på mig en ny klänning från Gina. Nu ska vi packa ihop oss och åka på middag hos mormor och morfar. Hoppas ni alla har en mysig julafton! ♥

Uppesittarkväll

Har haft en mysig uppesittarkväll, och nu är det endast fem minuter kvar till Julafton! Det är ju inte som när man var liten.. men tycker ändå om julen så mycket ♥
 
 

Saffranspannkaka

Har velat testa att göra saffranspannkaka länge men det har inte blivit av, så idag gjorde jag det och bjöd Mikaela. Riktit gott var det!
 
 
 

4:e advent

Ja då var det fjärde advent och endast två dagar kvar till jul! Myste på hela morgonen och klädde upp mig lite för dagen till ära. Mötte sedan upp min fina vän och "kusin" Mikaela, som är här med sin familj över julen. Vi har haft en mysig eftermiddag och ska snart på middag hos hennes mormor.


Saffransscones frukost

Idag vaknade jag upp till doften av saffran, för mamma var i full gång med att baka saffransscones. Det var riktigt gott kan jag lova!

Äntligen jullov!

Så skönt att det äntligen är jullov! Jag håller på att packa klart det sista, väskan är svin tung så vet inte riktigt hur jag ska få med mig den hehe. Igår kväll hade jag en mysig kväll med mina finaste tjejer. Jag och Klara åt sushi till middag och sedan baegav vi oss ner på stan för att möta upp Linda och Ida. Vi gick ett tag på kvällsöppet och sedan hade vi mys hemma hos mig! Tänkte först se en jul film, men vi satt istället och pratade i timmar!




Ännu en myskväll

Idag slutade jag tidigt som varje måndag, så gick en stund på stan efter skolan. Fick igen matte provet idag och resultatet var C så blev lättad.. Trodde det hade gått mycket sämre än så! Det var alldelles för längesen jag träffade Klaudia, så bjöd hit henne på glögg/te mys. Så vi har haft en riktigt mysig kväll med film, julfika och framförallt en massa prat.



Slagit in klappar

I eftermiddag har jag och mamma slagit in lite paket och ätit skumtomtar, tycker om den nya sorten med smak av knäck.. fast den slår inte orginalet! Nu ska jag packa ihop det sista och åka till stan. Hörs sen, puss hej!
 

Advents fika

Lussebullar är nog bland det godaste jag vet! Avnjuter en sådan tillsammans med en kopp te, och läser lite jultidningar. Advents mys ♥
 

3:e advent

Redan den 3:e advent?? Hinner inte riktigt med, att det bara är en vecka kvar av denna termin känns väldigt konstigt.. tycker nyss att jag började tvåan. Den senaste tiden har inte varit den bästa för mig, men man ska inte stanna kvar i det som varit utan blicka framåt! Tur är det att jag har familj och vänner som alltid finns där ♥

Julgodis bak

Igår bakade jag och mamma julgodis, det blev en hel del gott kan jag lova!
 
 

Mitt pepparkakshus

Efter mycket om och men så blev pepparkakshuset klart, och ganska fint ändå när all dekoration kom på!
 

Mys med tjejerna!

Hade en mysig kväll igår med mina favorit brudar! Vi drack glögg, kollade på film och hade det mysigt. Vad skulle jag göra utan er, ni är bra underbara ❤️


Äntligen helg

Har inte alls sovit bra inatt, vaknade upp imorse av att förkylningen var mycket värre.. Men pallrade mig iväg på skolan för att göra engelska provet. Efter det gick jag direkt hem och kröp ner i sängen, resten av dagen har jag kollat på tv, pluggat lite och fikat. Ikväll ska tjejerna komma till mig så då blir det myskväll!





Plugg och myskväll

Har pluggat engelska ikväll med Linda, inför provet vi har imorgon. Men vi har också haft det trevligt med te, julmusik och skratt. Myskvällar som dessa är det bästa!






Guldäggsgalan

Idag var det guldäggsgalan, vilket är en tillställning vi i samhälle media håller i. För att visa nior och ettor lite vad vi gör på programmet, vi har gjort en reklam affisch och en informations broschyr i grupper. Tycker det har varit ett roligt arbete, dock vann våran grupp inte något guldägg. Här kommer bilder på de två vinnande bidragen. De vann guldägg fyllda med tomteskum och en varsin biobiljett. 


Lånade dessa bilder från Lindas blogg.

Flyttat hem igen!

Så skönt att flyttat hem igen! Har haft det bra hos Maria men att flytta hem igen är underbart. Så nu kommer jag att blogga mer igen. Men det har varit värt tiden det tagit att fixa badrummet, för blev verkligen superfint! Kommer visa mer bilder sen när det är färdig fixat, men här är en liten sneak peak.



Mycket tårta!

Efter att stått och sålt på byn (vilket tog endast en timme) var det födelsedagsfirande för min momma, hos henne och moffa bjöds det på både smörgåstårta och marängtårta. Så ljuvligt gott! Nu blir det mys i soffan med te framför en film (standard Söndagskväll för mig).
 

Första advent

I fredags bakade jag och pappa tunnbröd hela kvällen, så idag har jag stått och sålt tunnbröd, grynost och saffransbullar. Det gick bra men höll på att blåsa bort så stod inte så länge, men ska fortsätta på advents öppet ikväll här i Svenstavik. Har nyss ätit gott adventsfika, lussebullar och pepparkakor är bland det godaste fikat! ♥
 
 

Myspys

Har haft mysigt sov sällskap inatt, min lilla älskling på fyra ben. Har dock sovit lite dåligt.. eftersom att han helst vill ligga under täcket ihoptryckt vid min arm. Men han är så go!
 
 

Om mig:
Mitt namn är Matilda Nilsson, och jag bor i en by som ligger utanför Östersund. Jag är femton år, och i min blogg kommer ni kunna följa min vardag och mitt liv.
  • Till bloggens startsida
  • Om

    Min profilbild

    RSS 2.0